reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze brzuszki i kilogramy

Brawo Nikita widać że jesteś wszechstronnie utalentowana:tak:.
Z moich zainteresowań to teraz nic nie zostało :baffled:
Kiedyś lubiłam malować farbkami albo pastelami ale czasu brakło więc przerzuciłam się na malowanie paznokci ale też to ostatnio zaniedbałam.

I przyznam się bez bicia że całkiem zapomniałam dziś o brzuszkach:zawstydzona/y: ale dzień się jeszcze nie skończył więc nadrobię :tak:

reklama
U mnie dzisiaj 10 dzień a6w :(czyli 3 serie po 8 powtórzeń i na tym etapie na razie zostanę,dodałam sobie brzuszki skośne :)

jak ja nienawidzę brzuszków:/// i biegania:p

Nikita jesteś niesamowita... a co to maso_ coś tam i frywolitki? To ja przy Tobie jestem totalnie bez zainteresowań:/
Wy wszystkie jesteście całkowicie normalne, to ja jestem wariatką:tak::-D
Masosolenie to lepienie z masy solnej, tak tylko napisałam żeby mądrze brzmiało:-p A frywolitki to koronki robione czółenkiem, tu znam zaledwie podstawowe podstawy:
Zobacz załącznik 277054

Zrobiłam jeszcze jedną serię brzuszków chociaż Aga tego nie było w planach, ale dziewczyny mnie zmotywowały. Ale tylko 10, więcej się nie dało:dry:

ja nie dam rady wieczornych brzuszkó, uśpiałam dopiero młodego i jeszcze pranie do wyprasowania czeka :-(
więc ja piszę się tylko na poranne brzuszki :-p

o kurde ale Wy wszystkie ambitne jesteście. Zazdraszczam.
Niecierpie ćwiczyć... fuuuu

jak sobie pomysle ze mialabym robić brzuszki... o fuuuu...

no ale mojemu brzuszkowi przydałyby sie cwiczonka... bo narazie jest fu....

julienx a co Ty dzisiaj cała na fu jesteś? :-D:-D

i nie narzekaj, bo niejedna marzy o takiej figurce jak Twoja i to jeszcze po urodzeniu 2 dzieci :-)

A ja dziewczyny jakoś nie mam zapału do ćwiczeń.Podziwiam was!
Ale czuje się okropnie z ta waga,nie mogę na siebie patrzeć
Patrzałam na to dietę dukana i wyczytałam ze nie można podczas karmienia.Narazie spróbuje chociaż nie jeść słodyczy i regularnie obiadki.Bo tak mnie ciągnie do tych słodyczy ze przesadzam z nimi.A tak porządnie i na serio to się wezmę jak przestane karmić to tak od marca
A sprawdzona dieta to już wiem jak mojej mamy,bo schudła już kolo 10 kilo

a co dziś nikt się nie chwali??
ja zrobiłam rano 3 serie po 10 sztuk, a wczoraj na wieczór tylko 1 serie i padłam hehe

reklama
Hehe, Julienx cała na fuuuuu:-D

Martika to dołącz, będziemy się dopingować nawzajem:tak:

Już się chwalę, trzy serie po 10 brzuszków i chyba niedługo jeszcze parę zrobię, w końcu to kilka minut, zawsze się znajdzie:-)

Do góry