reklama
Oleśka1977
Jagody i Jaśki:)
U mnie też((((((((Zrzuciłam 13 i na tym się skończyło, a naprawdę mało jem... Jak ja 20 kg zrzucę.??? Nic tylko za około miesiąc po połogu, jak wszystko się wygoi, zapiszę się na szalony aerobic i tyle...
malina29
Mama debiutująca
KURDE! U MNIE TEZ STOI W MIEJSCU! patrzę na swoją szafę z letnimmi ciuchami i ryczeć mi się chce bo w nic nie wchodzę! Nie chce kupować nowych crzeczy bo zamierzam koniecznie schudnąć, ale z kolei przecież w pidżamach chodzić nie mogę...i co tu teraz zrobić
Kachn@
Zaangażowana w BB
u mnie troszkę brzusio zmalał ale niestety bioderka jeszcze nie wróciły do wyjściowej pozycji :-( ... muszę się zważyć bo też mam wrażenie że waga też spadła ale to potwierdzę jutro jak się zważę u koleżanki ...
U mnie z 22 po porodzie zeszło 12. Jeszcze 15 by sie zrzucić przydało A ciuchy.. Nie mam w czym chodzic. To jakiś koszmar! Po domu w koszuli nocnej chodzę! Juz wszystkich uprzedziłam, że nie chę gości bez zapowiedzi, a jak ktoś ma przyjśc to godzinę w szafie stoję i przymierzam, czy coś pasuje.
reklama
Majowa_Mama
Fanka BB :)
U mnie na dzień dzisiejszy 14kg w dół - jeszcze 4 do zgubienia, a jak będzie więcej to się nie obrażę
Podziel się: