reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze brzuszki i kilogramy

Witajcie..
a ja na dzień dzisiejszy mam do zrzucenia około 3 kilogramy.. to do wagi sprzed ciąży.. a do upragnionej dodatkowo 5 kg, która pozostała po 1 ciąży... w sumie nie jest źle.. ale to w końcu minęło dopiero kilkanaście dni.. a mnie ubyło 11 kilo a skóra na skórze wbrew moim obawom nie jest workowata... i jem to na co mam ochotę... he he na razie....:)

reklama
mój M mnie pociesza jak może, kłamie, że źle nie wyglądam, ale ja się źle czuję z tym flakiem na brzuchu i szerokimi biodrami, ramiona też takie wielkie mam :no:

mój M mnie pociesza jak może, kłamie, że źle nie wyglądam, ale ja się źle czuję z tym flakiem na brzuchu i szerokimi biodrami, ramiona też takie wielkie mam :no:

oj ramiona to tez jak karmiłam, to jakas zmora... ale jak przestaniesz karmić to szybko do siebie wrócą.. a jeśli Twój M cię pociesza, to zapewne ma rację.. jesteś piękna i nie ważne że masz troszkę więcej skóry... jakby tak nie było to by z Tobą nie był.. poza tym jesteś mamą jego dziecka, czyli najważniejsza dla nich obu kobietą...

kurka dziewczyny, jak Wy to robicie, ze tyle Wam ubywa??? U mnie po 3 tyg cały czas ani drgnie. Było -8 i tak cały czas jest. A cały dzień w ruchu, z wozem duzo kilometrow szybkim tempem, dieta przyzwoita, karmie czesto, mleka dla kilku dzieci produkuje i nic...

No własnie - jak Wy to robicie??? u mnie też waga stoi w miejscu, jem naprawdę niedużo i chudo, nie rozumiem.
Ciałko w okolicach brzuch wciąz nieciekawe

mi do wagi sprzed ciąży zostało tylko 5 kg i jestem troche zaskoczona jak szybko mi te kg ubywają, ale mały mnie katuje i ostatnio coś mu się odwidziało i cyca ciągnie prawie non stop.

reklama
a ja się czuje strasznie gruuuuuuuuuba:(((a co gorsze staram się ograniczyć jedzenie ale co 3 godziny jestem głodna i musze coś zjeść:(((

Do góry