reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze brzuszki i kilogramy

kurcze to jak ja będę się zywiła tylko białymi bułeczkami to nigdy nie schudnę...chyba popadam w dołek psychiczny:(

reklama
mi zostało do zrzucenia 5,5 kg. 10,5 juz poszło samo z siebie. Brzuch już nie jest duży, tylko ta skóra... w dodatku biodra i uda pozostawiają wiele do życzenia... :/ zaczęłam dziś ćwiczyć brzuszki i stosuje ten krem ujedrniający Pharmaceris M POSTNATAL - on jest dla kobiet karmiących, więc nie przenika do pokarmu. W czerwcu to nie dam rady, bo mam egzaminy, ale od lipca obowiązkowo śmigam na fitness przynajmniej 2 razy w tygodniu. Musze tez ograniczyć słodycze... ;P Na szczęście pępek wrócił już na swoje miejsce :) Jeszcze tylko niech krecha zblednie i będzie super.

dziewczyny mam pytanie odnosnie brzucha jakie kremy lub balsamy można stosować w czasie karmienia piersia na ten sflaczały brzuch i od kiedy po cc mozna zastosować ten pas na brzuch bo mi został taki wancioł ze szok a co do kilogramów to do zrzucenia jeszcze 6 kg do wagi wyjściowej ale widze ze nawet szybko mi ich ubywa a apetyt prawie wcale jeść mi się nie che

Awru - jak ja Ci zazdroszczę KOBIETO!!!! Ja wchodzę w 2 pary - ale jedne tak mi ściskają ranę po cc, że zrezygnowałam z ich usług a drugie były przed ciążą przyduże, więc teraz są ok...
tak więc z jedną parą się ostałam.
ja nie wiem o co kaman - zostało mi przecież TYLKO 4 kg - przecież to nie jest tak strasznie dużo, to czemu nie wchodzę kurdele w reszte...
a brzuch mam nadal sflaczały, bleeeee
co do pasa - ja też nie zamierzam używać, wydaje mi się, że własnie ściskaja mieśnie, które powinny wrócić do formy w inny sposób. To oczywiście moje prywatne zdanie. Brzuchol chce zwalczyć ćwiczeniami, oj będzie ciężko

reklama
Malina,bo w przypadku spodni to kilogramy mogą tu nie mieć znaczenia.Chodzi bardziej o biodra,które przed porodem trochę się rozchodzą i dlatego w niektóre spodnie się nie można zmieścić.

Do góry