reklama
ja nadal chodzę w ciążowych straciłam nadzieje ze wcisnę sie w moje ulubione spodnie
aaaaa nieeee kochane nie ma tak dobrze....
jesli chodzi o ulubione akurat spodnie - to mogę stanąc - co najwyzej - obok...
bo do srodka nie ma szans sie zapakować
tak pięknie to aż nie jest
buzka - wszystkie jestesmy laski bez wyjątku - przeciez jestesmy mamami - i musimy dac sobie czas...
buzka - wszystkie jestesmy laski bez wyjątku - przeciez jestesmy mamami - i musimy dac sobie czas...
dokładnie tak!!! Pomimo, że jeszcze 7kg na plusie ja jestem dumna ze swojej figury. Dopiero co urodziłam dziecko i ma prawo mój brzuszek być miękki
A pulchniejszą figurę pięknie uzupełniają pełne piersi i jest harmonijny wygląd ))
A i tak znajomi się dziwią, że tak dobrze, tak szybko wyglądam )
madziamadzia
Fanka BB :)
Elwiwas super brzusio
Julienx, wyglądasz kwitnąco:-)
Ja jestem aktualnie na "zero", ale....... brzuszek ma konsystencję daleką od ideału..... no i pomimo, że dżinsy sprzed ciąży w udach są dobre, to nie mogę ich zapiąć na brzuchu- tzn chyba wciąż mam szersze biodra... "zejdą" się kiedyś?
Ja jestem aktualnie na "zero", ale....... brzuszek ma konsystencję daleką od ideału..... no i pomimo, że dżinsy sprzed ciąży w udach są dobre, to nie mogę ich zapiąć na brzuchu- tzn chyba wciąż mam szersze biodra... "zejdą" się kiedyś?
N
nataliak
Gość
heh, ja spodnie sprzed ciazy wciagam juz nie do kolan a do polowy uda czyli jest jakis progres ;P
reklama
Julienx, wyglądasz kwitnąco:-)
zejdą...
Podziel się: