reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

nasze brzuszki i kilogramy

reklama
ja nadal chodzę w ciążowych:wściekła/y: straciłam nadzieje ze wcisnę sie w moje ulubione spodnie :no:

aaaaa nieeee kochane nie ma tak dobrze....

jesli chodzi o ulubione akurat spodnie - to mogę stanąc - co najwyzej - obok...
bo do srodka nie ma szans sie zapakować :(

tak pięknie to aż nie jest :)

buzka - wszystkie jestesmy laski bez wyjątku - przeciez jestesmy mamami - i musimy dac sobie czas...

buzka - wszystkie jestesmy laski bez wyjątku - przeciez jestesmy mamami - i musimy dac sobie czas...

dokładnie tak!!! Pomimo, że jeszcze 7kg na plusie ja jestem dumna ze swojej figury. Dopiero co urodziłam dziecko i ma prawo mój brzuszek być miękki :)
A pulchniejszą figurę pięknie uzupełniają pełne piersi i jest harmonijny wygląd :)))
A i tak znajomi się dziwią, że tak dobrze, tak szybko wyglądam :))

Julienx, wyglądasz kwitnąco:-)
Ja jestem aktualnie na "zero", ale....... brzuszek ma konsystencję daleką od ideału..... no i pomimo, że dżinsy sprzed ciąży w udach są dobre, to nie mogę ich zapiąć na brzuchu- tzn chyba wciąż mam szersze biodra... "zejdą" się kiedyś?

reklama
Julienx, wyglądasz kwitnąco:-)
Ja jestem aktualnie na "zero", ale....... brzuszek ma konsystencję daleką od ideału..... no i pomimo, że dżinsy sprzed ciąży w udach są dobre, to nie mogę ich zapiąć na brzuchu- tzn chyba wciąż mam szersze biodra... "zejdą" się kiedyś?

zejdą...:)

Do góry