reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

nasze brzuszki i kilogramy

A ja już chodzę w spodniach sprzed ciąży:pP, biodra akurat nie poszły mi na szczęście w szerz:)

reklama
No własne dziewczyny Wy juz sie rozpakowałyscie i powoli wracacie do formy, a jeszcze troszkę nas jest nierozpakowanych z brzuszkami.... :-p i my jeszcze sie zejdzie zanim wrócimy do formy....

Mój brzuszek z dziś, 38tc. 118cm w pępku, + 10-11kg.

ehhh ja wchodze tylko w te spodnie i spódnice sprzed ciąży, które pasowały mi w jej trakcie czyli biodrówki.
A brzuch po 10 dniach od porodu wygląda j.n. Chyba trudniej będzie pozbyć się boczków i bioderek ;)

Załączniki

• IMG_1400.jpg
    IMG_1400.jpg
    13,3 KB · Wyświetleń: 56
  • IMG_1399.jpg
    IMG_1399.jpg
    11 KB · Wyświetleń: 54
Chrupcia jaki brzuszek tylko pozazdrościć ja wczoraj przymierzałam spodnie sprzed ciąży i tylko załapałam mega doła,bo weszłam tylko w jedne biodrówki a tak to mi brakuje z 7cm :(no właśnie te biodra i boczki a conajgorsze to mam cały czas wilczy apetyt:(

reklama
Mój brzuch jest bardzo obwisły, skóra taka niezaciekawa....:dry:
A kremu jeszcze nie kupiłam:wściekła/y:

Załączniki

• 02.jpg
    02.jpg
    31,3 KB · Wyświetleń: 45
  • 01.jpg
    01.jpg
    41,7 KB · Wyświetleń: 47
Do góry