co do mojego rachunku kilogramowego to przytyłam 16 kg, ale w początkach ciąży nic nie straciłam tylko zaczęłam od 3miesiaca już po trochu nabierać wiec zobaczymy jak to będzie z tym zrzucaniem wagi mam nadzieje ze chociaż uda sie tak dobić do 59 kg.
reklama
Oleśka1977
Jagody i Jaśki:)
U mnie 25+
Ale mam nadzieję, że zrzucę, zwłaszcza, że ciągle nie mam czasu na jedzenie. Jak P. mi pod nos nie podstawi to nie zjem.
Ale mam nadzieję, że zrzucę, zwłaszcza, że ciągle nie mam czasu na jedzenie. Jak P. mi pod nos nie podstawi to nie zjem.
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Widzę że dziewczyny szybko pozbywaćie się kg:-), u mnie została skóra na brzuchu chce sobie kupić jakiś dobry krem ale nawet nie mam jak z domu wyjść....no i oczywiście nie wiem ile ważę bo w domu wagi nie mam:-(...
Dziewczyny co mam zrobić żebym nie była "ciągle" głodna??? Jem normalnie co 3 godziny już nie wspomnę o tym że piję jak smok wawelski
Dziewczyny co mam zrobić żebym nie była "ciągle" głodna??? Jem normalnie co 3 godziny już nie wspomnę o tym że piję jak smok wawelski
martina969
Filipowa mama
ja w ciąży przytyłam 9 kg (ważyłam się pare dni przed porodem więc może 10kg) i dzisiaj się rano zważyłam i szok... został mi tylko 1 kg:-) w sumie tylko troszkę mam brzuszka i reszta już jak sprzed ciąży
Kachn@
Zaangażowana w BB
no to ja jeszcze nie urodziłam a tu już waga w dół leci .... wczoraj na wizycie okazało się że przez 2 tyg (w trakcie których miałam masakryczny apetyt i już się bałam że gin na mnie nakrzyczy za zbyt duży przyrost wagi) schudłam 45 dkg w stosunku do poprzedniej wizyty ... a jadłam wszystko co mi w ręce wpadło ... ale muszę przyznać że bardzo często biegam do kibelka na "grubszą sprawę" więc chyba mój organizm zaczął stanowczo szybciej spalać ... a gin powiedział że to nie problem bo dzidzia już duża i nie potrzebne mi kolejne kilogramy ...
klariss1
Błażej & Kacper Team ;D
a ja zaczęłam nabierac wody... moje stopy są masakrycznie opuchnięte, balerony dwa grube, najgorsze jest to, że to nawet boli, całe szczescie jeszcze twarz mi nie puchnie, ale nie chce zapeszac, przez to nabieranie wody dodatkowe dwa kilo czyli w sumie 17kg (!!!)... mam nadzieje, że urodze w terminie lub troszkę wczesniej, ze nie bede śmigac jeszcze po terminie, bo zostane czerwcową mamą..
a to mój brzuch 38 tydzień...
a to mój brzuch 38 tydzień...
Widzę że dziewczyny szybko pozbywaćie się kg:-), u mnie została skóra na brzuchu chce sobie kupić jakiś dobry krem ale nawet nie mam jak z domu wyjść....no i oczywiście nie wiem ile ważę bo w domu wagi nie mam:-(...
ale to dobrze... tylko trzeba jesc odpowiednie rzeczy
ja jem za malo i slabo mi sie nieraz robi. a potem mam atak i wcinam dwa talerze zupy "z gorka".
ale to dopiero poczatki
Po porodzie pozbylam sie 5 kg, w domu kolejne 2. Zostało 7 bo przed porodem troche zgubilam w szpitalu...
reklama
asia.k
Fanka BB :)
Znowu wskoczylam dzis na wage a ona nawet nie drgnie i wciaz pokazuje 63kg ( 17 kg na plusie)
Podziel się: