reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze brzuszki i kilogramy

reklama
He he nataliak dobre ;)))

A ja wstawię wam moje przyrownanie brzuszka. I co widac ze opada? :-p

Załączniki

• 27-30-33-36tc.jpg
    27-30-33-36tc.jpg
    14,2 KB · Wyświetleń: 84
wydaje się mi że opada:):-)
a ja już nie mam jak się pochwalić brzuszkiem;-):-p

W grupie wrzuciłam swoje zdjęcia z wczorajszej sesji ;) Zdjęcia robiła siostra w warunkach domowych ale mi się super podobają :)

alis piękne, te z mężulkiem mi się bardzo podobają :-)
no i nie mogło zabraknąć słynnej gąsienicy ;-)

czy rozpakowane mamuśki mogły by się podzielić informacją ile kg zleciało im bezpośrednio po porodzie? jeśli pytanie jest zbyt osobiste to sorki :-p

reklama
asia.k 7 kg to chyba nie tak najgorzej.. reszta zejdzie pewnie w przeciągu najbliższych miesięcy ;-)

aga czekam z niecierpliwością na wieści hehe :-D

Do góry