reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze brzuszki i kilogramy

Dziewczyny bardzo ładne te wasze brzuszki.
Anusia mój brzuszek jest taki jak twój, ja na razie +13 kg, ale pewnie jeszcze mnie przybędzie.

Mój lekarz powiedział wczoraj ooo jeszcze pani rośnie, bardzo śmieszne:-D

Komi malutki ten twój brzusio,taki zgrabny.

reklama
dziewczyny ja sie załamałam jak teraz w DDTVN pan dr stwierdził że kobiety powinny w ciązy przytyc 7 kg a ja co juz ponad 10 mam napewno aż boje sie zważyc za tydzien u lekarza....
chyba żle go zrozumiałamś.
te 7,5 kg to on wymienił wszystko czyli większy cyc, płyny, macica dziecko itd..
a przecież muszą być też rezerwy do karmienia pirsią :-)
Oszukujesz, dłoń nie leży płasko!:-p I chybaa cyc podniesiony troszkę, przyznaj się:-)
nikita a co jak ktoś ma obwisłe piersi? hehe wtedy nigddy ta ręka płasko nie będzie nawe jak brzuch do kolan będzie hehe

mój nadal wysoko pod samą szyją mam

nikita a co jak ktoś ma obwisłe piersi? hehe wtedy nigddy ta ręka płasko nie będzie nawe jak brzuch do kolan będzie hehe

mój nadal wysoko pod samą szyją mam
Następna oszukuje:-p Właśnie Twoje zdjęcia przerabiam, ani biustu obwisłego ani brzucha pad szyją:-)
Ani podwójnego podbródka, po prostu pochyliłaś tam głowę:-D I już zlikwidowany:-)

Przebrnęłam przez te kilka stron i zapomniałam co chciałam napisać:eek:
Aaaaa anusia Twój brzuszek to faktycznie do jakiegoś żurnala się nadaje, śliczny okrąglutki:-)
Oczywiście pozostałe tez piękne:tak:
A co do tej ręki i opadania brzucha, to mi się na płasko 4 palce na luzaka mieszczą ale ja tak mam praktycznie cały czas, jak mi zejdzie jeszcze niżej to chyba już w wc zamieszkam:szok:;-)

Następna oszukuje:-p Właśnie Twoje zdjęcia przerabiam, ani biustu obwisłego ani brzucha pad szyją:-)
Ani podwójnego podbródka, po prostu pochyliłaś tam głowę:-D I już zlikwidowany:-)

:-D:-D:-D:-D a kto mowł ze pyam o siebie?? ;-);-) pytam ogólnie, choc nie wierzę, żeby któraś z nas młodych przyszłych mam i laseczek miała obwisły brzuch hehe

ale brzuch to mam bardzo wysoko, wolę stać niż siedzieć:tak:
dzięki, ze zajęłaś się moimi fotkami :-) czekam na rezultat

a ja mam brzuch tak wysoko, że normalnie usiąść i oddychać na raz się nie da...odpoczywam w pozycji półleżącej, bo na plecach tez wygodnie nie jest...ale za to siku nie musze robić wcale (2-3 razy dziennie);-)

Anusia brzusio super, malowany:-)
Nikita moje fałdki też możesz pousuwać:-)
Komi brzusio zgrabniutki:-) Ciąża Ci służy więc możesz myśleć o następnej:p

Ja mam brzuszek jeszcze wysoko, więc często mnie uciska jak siedzę, ale za to nie muszę latać bardzo często do łazienki

reklama
Do góry