reklama
mój M ma jutro imieniny i nie wiedziałam co mu kupić, poszłam do sklepu i kupiłam... prasie mleczko bo przynajmniej ja też skorzystama ja właśnie jestem na półmetku bombonierki, mmmmmmm pyszotka, mała tez sie cieszy bo lubi jak mamusia słodycze wcina
a mój M pewnie jak co roku zapomniał ze ma jutro imieniny ;-)
już ci się znudziłam?Martina właśnie Ci usuwam przebarwienia, już mi się Aga znudziła;-) I tak na zmianę:-)
też teraz się z tego śmieję, że 2 i 3 miesiąc ciązy to było największy wypychanie brzucha do brzodu- żeby tylko było cokolwiek widaćhmmm, u mnie z tą ręka to chyba test nie wyjdzie bo brzuch jest cały czas nisko (choć i tak wyżej niz np. 2 tyg temu)
Śmiać mi się chciało jak popatrzyłam na zdjęcia z 10 tyg. kiedy owszem, miałam już brzuszek, ale wydawało mi się, że jest już taaaki duży ;-)
Nikita-fotka w albumiku chodz cyca nie widac:-)
no fakt cyca nie widać ale jeśli faktycznie ma cała dłoń- 5 palców na płasko być, to jeszcze do końca ci nie opadł.
P.S u mnie może ze 2 palce wejdą tak wysoko jest ten brzucho!!
reklama
proszę :-) jeden i drugi
kurcze ale fanusi:-) pileczka jaka fajna he he bombowy:-) noi tam siedzi taki maly Tomeczek???:-) no i wiadc ze u ciebie on narazie chyba nie zamierza opasc:-)
Podziel się: