reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze brzuszki i kilogramy

Shyangel, wypisz sobie flamastrem sama, koszulę do rodzenia i tak później wyrzucisz:-p
Ja chyba tak zrobię, niech się personel pośmieje, w dobry humor wpadnie i milszy bedzie:-):-D:-D:-D

reklama
A oto moj brzuszek:
Zobacz załącznik 234108
no i +20...jestem w szoku wolalam chyba nie wiedziec ile jestem na plusie:eek::szok::no:
Brzuszek jak z obrazka...ślicznie:) a kg się nie przejmuj szybko zginą:))

Moja imienniczko - anusia85 brzuszek jak dla mnie masz po prostu obrazkowy, okrąglutki, ślicznusi:-) co do kg skoro ich po Tobie nie widac to czym się martwić.

mamuśki ja dziś wstałam i tak mi sie jakoś lepiej oddycha ja patrze do lusterka a to brzuś jakby opadnięty? co Wy o tym myślicie? opadł?
Mnie też się wydaje że od 2 dni lżej mi oddychać...ale jakoś nie umiem oceniać czy brzusio się obniżył:no:
U mnie za to jest potworny ucisk na pęcherz...kurcze a pachwiny bolą straszliwie wręcz chodzić nie mogę:no:

Ja przytyłam 8kg tyle że przed ciążą ważyłam 59 a teraz 62,5 więc może wcisnę sie w ciuszki z przed ciąży
Wiecie czym bardziej się stresuję że będę miała taki zwiotczały brzuch...chyba bez ćwiczeń się nie obejdzie żeby go umięśnić:rofl2:

he he jak bylam w pracy we wtorek to kazdy sie mnie pytal gdzie ja tam dziecko chowam taki maly brzuszek:-) jak dla mnie normalny chodz widze ze jest mnieeeejszy niz w 1 ciazy

Julita jeśli tak mało przytyłas to nie stresuj sie skórą... mi po pierwszym porodzie wszyściutko obkurczyło sie tak po 6 miesiącach i to bez cwiczeń bo przy dziecku ćwiczenia sa 24h.... aha i przytyłam 16kg.....
teraz może byc gorzej bo jestem 12 lat starsza....

Komi ale fakt że jestes miss brzuszka....

ale wszystkie są śliczne... a pamiętacie gdy robiłyśmy sobie fotki na początku... i koniecznie wypinałysmy aby było juz widać?... teraz juz nie ma potrzeby wypinania...

tak ma to wygladac?

Załączniki

• DSC01276..jpg
    DSC01276..jpg
    23 KB · Wyświetleń: 65
reklama
Do góry