reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze brzuszki i kilogramy

eeeeeeee to i tak super.. ja nic nie straciłam na wadze bo w ogóle nie wymiotowałam, nie mdliło mnie itd itp i jadłam jak najęta ale też zaczęłam tyć dopiero od 15tc.. tyle, że u mnie pewnie już do 10 na + dochodzi..

ja podobnie, zero wymiotów, a ciągle jadłam, kg szły pomalutku do góry aż do ostatniego bum,...
zobaczymy, co będzie dalej..
jeszcze 2 miesiace

reklama
hejka :happy2:

nataliak, dobry dialog.

MM tez podobne argumenty podaje, ale za laskami sie ogląda. Niby normalne, ale szlag mnie trafia, że przy mnie :wściekła/y:

A ja dzisiaj miałam niespodziankę. Stanęłam rano na wadze i jest kg mniej, czyli mam do przodu 12 kg.
Niestety pod koniec ciąży naszybciej się przybiera i pewnie jeszcze z 3-4 kg podskoczę.

Miłego popoludnia KObitki

Ja wagę wyjściową miałam 66kg, potem spadłam do prawie 61kg i tak od ok 22tyg ide na plus, teraz to jest jakieś 6-7kg :szok:więc nabieram rozmachu:baffled:

MM tez podobne argumenty podaje, ale za laskami sie ogląda. Niby normalne, ale szlag mnie trafia, że przy mnie :wściekła/y:

taaa? a mój potrafi mi powiedzieć w prost, że jakaś tam moja koleżanka jest fajna i seksowna!!
ostatnio na nk oglądałam fotki koleżanki i on zerknął i właśnie to powiedział :wściekła/y:

Mój się nie ogląda przynajmniej przy mnie, bo zwyczajnie wie że to nawet nie wypada :) A już śmieje się z niego jak czasem oglądamy coś w tv i jest pokazana jakaś super laska i pytam czy mu się podoba, to on zawsze mówi: "eee...Ty jesteś piękniejsza" hehe wytresowałam go sobie idealnie ;)

hehe mój też nie jest skłonny do oglądania się za innymi.. twierdzi, że większość kolegów chciałaby być na jego miejscu i mieć mnie pod bokiem więc zgrzeszyłby, gdyby oglądał się za innymi :-D:-D:-D

co do dodatkowych kg to ostatnio stwierdził, że od tyłu zupełnie nie widać, że jestem w ciąży :rofl2:

Eeee tam, kazdy facet lubi sobie popatrzec na fajna laske. Tak jak kazda kobieta zwroci uwage na fajnego faceta. Dopoki jest to tylko patrzenie, to moim zdaniem nic wielkiego sie nie dzieje. To, ze kocha zone, nie znaczy, ze nie widzi jak jakas kobieta jest piekna. Ja w to nie wierze. Tak jak kobieta widzi, ze jakis facet jest przystojny, mimo tego, ze kocha meza. Ja tam sobie lubie popatrzec na przystojnego faceta, a nawet piekna fajnie ubrana kobiete, tak jak lubie sobie popatrzec na piekna budowle, krajobraz, ect., nic wiecej. A, ze [przy zonie nie wypada sie ogladac na ulicy za inna kobieta, tak jak zonie nie wypada ogladac sie przy mezu za innym facetem, to inna sprawa. Zreszta wogole nie wypada sie za kims na ulicy ogladac, z mezem, z zona, czy bez, ja sie patrze dopoki jest na wprost, nigdy nie odwracam za kims glowy.

reklama
co do dodatkowych kg to ostatnio stwierdził, że od tyłu zupełnie nie widać, że jestem w ciąży :rofl2:

...ciekawe przy jakiej okazji to stwoerdził?;-)
Ja czasami sama mówię: patrz jaka ładna dziewczyna! (bo ogólnie zwracam uwagę na atrakcyjnych ludzi, bez względu na płeć), a mój zawsze znajdzie jakiś defekt.... Za to mnie chwali:-)

Do góry