reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze brzuszki i kilogramy

Awru to się podziel no bo w piersiach właśnie prawie nic nie urosłam. Miałam małe B a teraz mam normalne B

Aga, ekstra zdjęcie! :-)

reklama
chętnie oddam chociaż 1 rozmiar.. tak jak E było ok tak już się cyc zaczął wylewać i teraz pięknie układa w rozm.F :baffled: co to będzie po porodzie jak mleczarnie zaczną działać pełną parą?? :szok:

Aga - ale słodziak!!!

Moja kicia wczoraj robiła mi masaż pleców łapkami (tzw. wyrabianie ciasta) jak robiłam koci grzbiet a potem przeszła na biodro jak leżałam na boku. Jest niesamowita jak tylko sie położysz zaraz bierze się do roboty :) I jest to naprawdę miłe uczucie :)

Ciekawe czy działa na cellulitis ;)

chrupcia moja też tak robi, ale tylko chwilę, bo potem kładzie się spać w tym wyklepanym miejscu.
a na cellulit chyba nie działa, bo za słabo ugniata :-)

kot jest nawet przyjemnijszy niż pies- zachowuje się jak człowiek, lubi się tulić, ale czasem ma złe dni..
ja się zastanawiam, jak mogłam kiedyś nie lubić kotów..
ale ciii, bo to nie ten wątek do gadania ;-)

Aga
Chrupcia, możesz wynajmować kota- zawsze zarobi trochę na utrzymanie;-)

Nieźle mogłabym zarobić. Inusia jest niesamowicie pracowitym kotkiem potrafi ugniatać z 10 minut i tak nawet 5-6 razy dziennie, w nocy z reszta też :) Boże, jaki ona ma wtedy rozanielony pyszczek :)

Podobno niektóre kotki tak robią jak są szczęśliwe bo sobie przypominają czasy kocięce, kiedy łapkami urabiały cycusia mamy podczas karmienia.

Nie wiem czy to prawda... druga kotka nie robi tego w ogóle.

Moja jeżeli robi to na ciele, to tyle mocno, że autentycznie działa to jak masaż :))

reklama
moja jest delikatna, a co do wspomnień z dzieciństwa, to jedna z moich kotek, jak były mniejsze, to ssała ta drugą za uchem :-)

Do góry