reklama
Aga - ale słodziak!!!
Moja kicia wczoraj robiła mi masaż pleców łapkami (tzw. wyrabianie ciasta) jak robiłam koci grzbiet a potem przeszła na biodro jak leżałam na boku. Jest niesamowita jak tylko sie położysz zaraz bierze się do roboty I jest to naprawdę miłe uczucie
Ciekawe czy działa na cellulitis
Moja kicia wczoraj robiła mi masaż pleców łapkami (tzw. wyrabianie ciasta) jak robiłam koci grzbiet a potem przeszła na biodro jak leżałam na boku. Jest niesamowita jak tylko sie położysz zaraz bierze się do roboty I jest to naprawdę miłe uczucie
Ciekawe czy działa na cellulitis
martina969
Filipowa mama
Aga zdjęcie super:-)
Koty są bardzo pocieszne i przyjzane:-), w ogóle nie zgadzam się z twierdzeniem że są fałszywe
Koty są bardzo pocieszne i przyjzane:-), w ogóle nie zgadzam się z twierdzeniem że są fałszywe
Aga
Chrupcia, możesz wynajmować kota- zawsze zarobi trochę na utrzymanie;-)
Nieźle mogłabym zarobić. Inusia jest niesamowicie pracowitym kotkiem potrafi ugniatać z 10 minut i tak nawet 5-6 razy dziennie, w nocy z reszta też Boże, jaki ona ma wtedy rozanielony pyszczek
Podobno niektóre kotki tak robią jak są szczęśliwe bo sobie przypominają czasy kocięce, kiedy łapkami urabiały cycusia mamy podczas karmienia.
Nie wiem czy to prawda... druga kotka nie robi tego w ogóle.
Moja jeżeli robi to na ciele, to tyle mocno, że autentycznie działa to jak masaż )
reklama
Podziel się: