reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze brzuszki i kilogramy

reklama
he he no,moja mama tez z tych malobiusciastych ale za to nie ma zadnego brzuszka,ani jednego rozstepu,tyleczek elegnacki,ma 48 lat i bardzo chce wygladaj w jej wieku tak jak ona:-)

Niestety mój szanowny biust po karmieniu stał się mało atrakcyjny ale odpowiednie staniki i systematyczne smarowanie balsamem ujędrniającym dały fajne efekty.... ale nie łudze się że od razu będzie okrąglutki....

no to macie szczęście, że mieścicie się w kurtki/płaszcze sprzed ciąży, bo ja np w tym roku w ogóle nie założyłam na siebie ani płaszczyka ani kurtki zimowej z zeszłego roku. Teraz mam taki troszkę cieńszy wiosenny płaszczyk, a to już 6 tego roku:szok::baffled:.
W zeszłym roku miałam rozmiar S, a teraz XL są ciasne w piersiach/brzuszku, z tym, że ja kupuję bardziej w młodzieżowych sklepach, gdziue ta rozmiarówka siłą rzeczy jest troszkę mniejsza (np New Yorker, H&M, Zara czy House).

Wychodzi na to, że góra śmignęła baaaardzo, natomiast cieszę się bardzo, że wiellekie dupsko mi nie urosło:-p, tylko o jeden, góra dwa rozmiary, to i tak nie jest dużo jak na moje 18 kg.:sorry2:

ja nadal noszę swój płaszczyk XS, ale nie zapinam go już od 2 miesięcy :-D
a kurtki napewno już żadnej nie kupię,choć wczoraj małż mnie namawiał, ale ja nie widzę sensu, bo potem napewno jej już nie ubiorę..

wiesz, ja sobie nie wyobrazam chodzic przy takiej temperaturze jaka mamy obecnie w rozpietym plaszczu dlatego kupilam ta kurtke chociaz mi bylo szkoda kasy. potem ja komus oddam pewnie. i juz wiem ze przy nastepnej ciazy jednak zainwestuje w jakis plaszcz ciazowy zeby nie miec takich problemow jak teraz.

ja przeprosiłam kurtkę, która leżała w szafie klika lat nieużywana i jak na razie jeszcze sie mieszcze:-) Mam nadzieje że dotrwam do końca zimy bez kupowania czegoś nowego, ewentualnie pożyczy mi coś kuzynka, która jest troszkę większych gabarytów:-D No a z wiosną to juz nie wiem, niby mam dużo kurtek, ale podejrzewam że żadnej z nich nie zapnę:-D Mam nadzieje że będzie ciepła wiosna:-)

reklama
Ja na jesieni kupowałam nową kurtkę, więc wybrałam troszkę większą, by starczyła do wiosny.

Też tak zrobiłam :) W październiku kupowałam płaszcz na zimę i kupiłam po prostu rozmiar większy także do wiosny starczy spokojnie choć w brzuszku już ostro opięty jest :p

Do góry