reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

nasze brzuszki i kilogramy

reklama
A ja mam duzy brzuch tak jak i w pierwszej ciazy i wygladam przez to jak maly slonik. Ale sie tym nie przejmuje, bo wiem, ze po porodzie wroce do jako takiej formy. Mam nadzieje, ze nie do gorszej niz po pierwszym.

Patrząc na rozmiary biustu to same sex bomby tutaj są.... szkoda że po zakończeniu karmienia niestety nici z tego rozmiaru....

U mnie waga w końcu drgnęła 1,5 kg na plusie, może do 5 dobije do końca ale ważyłam sie w ubraniu, brzuszki super macie u mnie dopiero coś zaczyna być widać spod mojego tłuszczyku

moj brzuch coraz wiekszy, jak bedzie rosl w takim tempie przez nastepne 2miesiace to nie wiem jak ja bede wygladac...

to może pochwal się jakich jest rozmiarów i ile masz już w brzuszku i ewentualnie z iloma cm startowałaś, bo rozmiar ubrań miałaś taki jak ja:-)

mi biust urósł o 3 rozmiary i widzę ze to nie koniec :-(
u mnie biust z małego 70B na 70D podskoczył:-) tylko boję się co się z nim stanie po porodzie i karmieniu.
P.S. krewetka śliczny brzusio:tak:

reklama
Śliczne brzucholki wszystkie bez wyjątku,a i biuściki niczego sobie:tak:
Co do rozmiarów ja zaczynałam od 70B teraz 70D ale jak nic muszę się po większy wybrać bo już mały się zrobił:szok:

Do góry