ruda80
Fanka BB :)
Hej. Dziewczynki brzuszki czadowe:-), a co do biustu to dla mnie katastrofa ja zawsze miałam 75C ,ale marzyło mi się małe B, a teraz mam 80D szoook jak dla mnie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja miałam 75B a teraz mam 85C......Hej. Dziewczynki brzuszki czadowe:-), a co do biustu to dla mnie katastrofa ja zawsze miałam 75C ,ale marzyło mi się małe B, a teraz mam 80D szoook jak dla mnie.
Alutka ja nie będę żałowała...oby tylko wróciły do rozmiarów z przed ciąży!!!!!!!!!!!!Patrząc na rozmiary biustu to same sex bomby tutaj są.... szkoda że po zakończeniu karmienia niestety nici z tego rozmiaru....
moj brzuch coraz wiekszy, jak bedzie rosl w takim tempie przez nastepne 2miesiace to nie wiem jak ja bede wygladac...
u mnie biust z małego 70B na 70D podskoczył:-) tylko boję się co się z nim stanie po porodzie i karmieniu.mi biust urósł o 3 rozmiary i widzę ze to nie koniec :-(