reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze brzuszki i kilogramy

reklama
wiec ja tez z okazji "dnia brzuszka" swoim sie pochwaleJesli chodzi o wage to jestem na plusie 16kg(80kg) od poczatku ciazy z ty ze od ostatniej wizyty czyli od 1.02 przytylam 10kg(miesiac czasu):szok: jak tak dalej bedzie to znaczy ze 100 na koniec:szok::no: ale nie tak powaznie przechodze od jutra na bezpieczna diete. Biust z 75B zmienil sie na 80C...tragedia chyba zadna z Was mnie nie przebije:baffled::-D

Ja przebijam :-D też mam już 80 kg, a przytyłam już 18 kg... przez grudzień i styczeń wskoczyło mi 10 kg. Myslalam ze luty będzie już spokojniejszy, ale wcale nie... 4 kg kolejne i pewnie po tyle samo przybedzie przez ósmy i dziewiąty miesiąc.
Także jak zatrzymam się na 25-tce to bedzie ok, gorzej jak wskoczy jeszcze więcej:szok:

z przerazeniem obserwuje niebezpieczne zaokraglenia na twarzy...

tydzien temu pojechalismy w odwiedziny do rodziny. babcia malza patrzac na moj brzuch stwierdzila ze robie jej konkurencje (bo ona dosc pokaznych rozmiarow) ;P

krewetka/ anusia- super brzuszek :-)

Ja tak jak pisałam ostatnio dzisiaj sie z ważę aż jestem ciekawa ile mi znów przybyło...
Co do biustu to staram sie nie myśleć.. Mam teraz ze 3razy większy i przeeeokropne rozstępy :-:)-( Wygląda to nieciekawie. Liczę, że z czasem chociaż zbledną i nie będą się tak rzucać w oczy..
W każdym razie jeśli któraś ma kompleksy na tym punkcie to niech sie zgłosi do mnie, wyśle wtedy zdjęcie i ... po waszych kompleksach ... :tak::tak::-(;-)

Dziewczyny śliczne brzuszki:-)
i jeszcze urosną więc będą jeszcze śliczniejsze....

mój biust teraz ma rozmiar C z małego B a myslę że do karmienia zmieni sie w D... taki los...

Dziewczyny śliczne brzuszki:tak:
Martika ja też na wysokości pępka mam 112 cm :cool2:
A co do rozmiaru stanika: startowałam z 75B/C, a teraz 80D robi się za mały, więc muszę kupić 80E :shocked2:
Wagowo przytyłam 17kg (tak było 3 tygodnie temu) i robię się słonica :-D:szok::-D

Najważniejsze, że nasze dzidzie zdrowo rosną, a po porodzie będziemy zrzucały zbędne kilogramy, więc nie ma się czym przejmować ;-):tak:

reklama
Potwierdzam, nie ma co się przejmować tym nadbagażem w postaci dodatkowych kilogramów... Ja startowałam z 53, obecnie (32 tydzień) mam już tego ciałka 65 z kawałkiem (bo czasem waga wskazuje 66 a czasem 65 więc już sama nie wiem)... No ale grunt, że maluszek zdrowy - w 30 tyg. ważył 1700g więc sporawy jest :-D:-D Zobaczymy ile zjadę po porodzie... Reszta pewnie sama gdzieś wyparuje przez opiekę nad niemowlaczkiem :-):-) Jakoś pocieszać się trzeba :-D

Do góry