martina969
Filipowa mama
Krewetka ja nie wiem czemu ty narzekasz, masz bardzo fajny brzuszek, biorąc pod uwagę że jest to 33 tc to bardzo zgrabniutki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hahahah zrobiłam chyba z 20 zdjęć, tylko to nadawało sie do pokazania, ogólnie aż tak ładny nie jest
wiec ja tez z okazji "dnia brzuszka" swoim sie pochwaleJesli chodzi o wage to jestem na plusie 16kg(80kg) od poczatku ciazy z ty ze od ostatniej wizyty czyli od 1.02 przytylam 10kg(miesiac czasu) jak tak dalej bedzie to znaczy ze 100 na koniec ale nie tak powaznie przechodze od jutra na bezpieczna diete. Biust z 75B zmienil sie na 80C...tragedia chyba zadna z Was mnie nie przebije