reklama
lily
Fanka BB :)
To i ja się pochwale moim brzuchalem w 25tc
Juz jest duży i widoczny!!!dla porównania 21tc
piękny i bardzo zgrabniutki;*
lily
zgrabniocha;* fajne te wAsze brzuszki
lily
Jak mija Ci czas Lily? Wszystko dobrze póki co?
samopoczucie dobre tylko dzieciaki strasznie kopią
i nudno tu strsznie. z tż sie troche kłucimy . moglo być lepiej
Nie wiem czy miałaś czas poczytać wątek ogólny, ale kilka dziewczyn ma ostatnio nieporozumienia ze swoimi lubymi:-) więc może to taki moment, wysokie stężenie hormonów:-) A u Ciebie podwójne! A co do nudy w szpitalu, to tego współczuję Ci najbardziej, bo te dni robią się podobne do siebie i jedyne na co się czeka to obchód, albo posiłki... no, odwiedziny ewentualnie
lily
Nie wiem czy miałaś czas poczytać wątek ogólny, ale kilka dziewczyn ma ostatnio nieporozumienia ze swoimi lubymi:-) więc może to taki moment, wysokie stężenie hormonów:-) A u Ciebie podwójne! A co do nudy w szpitalu, to tego współczuję Ci najbardziej, bo te dni robią się podobne do siebie i jedyne na co się czeka to obchód, albo posiłki... no, odwiedziny ewentualnie
moze i tak. ale moja rodzinka kochana z tż na czele stwierdzili ze nie bede mnie informować o zadnych problemach zeby sie nie denerwowała i toche mnie to zezłosciło.
chciałabym z tad wyjsc i zapoanowac nad wszytkim
corina
a u mnie jakieś dziwne stało się to przybieranie na wadze... najpierw przez tydzień dokładnie 0,5kg (co mnie bardzo ucieszyło że tylko tyle) a za chwilę z dnia na dzień kolejne 0,5 kg:-(
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
Wiem co to nuda w szpitalu...nie zazdroszcze!!! A współlokatorki chociaż jakieś do rzeczy,można z nimi pogadać?samopoczucie dobre tylko dzieciaki strasznie kopią
i nudno tu strsznie. z tż sie troche kłucimy . moglo być lepiej
Może poczytaj sobie jakąś fajną książkę nie koniecznie o dzieciach i porodzie;-)bo tych to już pewnie się obczytałaś...albo posłuchaj fajnej muzyki!!!nie wiem co można jeszcze w szpitalu robić...
A rodzinką się nie przejmuj,rozumiem że miałaś się prawo zdenerwować ze nie chcą ci nic powiedzieć ale wszytko będzie dobrze więc nie będą mieli co ukrywać...my tu wszystkie trzymamy za was kciuki żeby cieciaczki jak najdłużej były w brzuszku u mamusi.
Tzrzymaj się kochana i jak to mówią odpoczywaj bo później nie będziesz miała czasu!!!
reklama
lily
Wiem co to nuda w szpitalu...nie zazdroszcze!!! A współlokatorki chociaż jakieś do rzeczy,można z nimi pogadać?
Może poczytaj sobie jakąś fajną książkę nie koniecznie o dzieciach i porodzie;-)bo tych to już pewnie się obczytałaś...albo posłuchaj fajnej muzyki!!!nie wiem co można jeszcze w szpitalu robić...
A rodzinką się nie przejmuj,rozumiem że miałaś się prawo zdenerwować ze nie chcą ci nic powiedzieć ale wszytko będzie dobrze więc nie będą mieli co ukrywać...my tu wszystkie trzymamy za was kciuki żeby cieciaczki jak najdłużej były w brzuszku u mamusi.
Tzrzymaj się kochana i jak to mówią odpoczywaj bo później nie będziesz miała czasu!!!
dziekuje kochana;*
o porodach to sie naczytałam takich głupot że sie boje strasznie.
no ale cos robic trzeba. czytam i w sumie duzo spie.
Podziel się: