ruda80
Fanka BB :)
Ja mam pas na razie 79cm , a w brzuchu 91cm , a waga bez zmian.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja nie gloduję, jem bardzo duzo i czesto i trochę więcej niż mój facet (90 kg),A ja tam jem ile chce, nie zamierzam się skręcać z głodu czy z powodu jakiejś niezaspokojonej potrzeby (czytaj słodkości). Co do kg w czasie ciąży nie ma czym się przejmowac i nie wszystko da się przewidzieć. Moja bliska znajoma przytyła 22kg w czasie ciąży po czym zgubiła je co do jednego do 5m-cy po porodzie. Inna natomiast czuła ulge bo w czasie ciąży przybyło jej 13kg z czego niestety 6kg pozostało do teraz czyli jakiś rok po ciaży.
Dlatego też nie bede zachodzić w głowe jak tyje bo różnie z tym może być. A teraz ide po moje rafaello.
Dobranoc mamuśki
moja przyjaciółka w ciązy przytyła 23 kg. obecnia mała ma równo 3 miesiace, a kumpela jest na zero. mowiła, ze żadna dieta, tylko krmienie piersią na zawołanieMoja bliska znajoma przytyła 22kg w czasie ciąży po czym zgubiła je co do jednego do 5m-cy po porodzie. Inna natomiast czuła ulge bo w czasie ciąży przybyło jej 13kg z czego niestety 6kg pozostało do teraz czyli jakiś rok po ciaży.
Dobranoc mamuśki
A ja tam jem ile chce, nie zamierzam się skręcać z głodu czy z powodu jakiejś niezaspokojonej potrzeby (czytaj słodkości). Co do kg w czasie ciąży nie ma czym się przejmowac i nie wszystko da się przewidzieć. Moja bliska znajoma przytyła 22kg w czasie ciąży po czym zgubiła je co do jednego do 5m-cy po porodzie. Inna natomiast czuła ulge bo w czasie ciąży przybyło jej 13kg z czego niestety 6kg pozostało do teraz czyli jakiś rok po ciaży.
Dlatego też nie bede zachodzić w głowe jak tyje bo różnie z tym może być. A teraz ide po moje rafaello.
Dobranoc mamuśki
moja przyjaciółka w ciązy przytyła 23 kg. obecnia mała ma równo 3 miesiace, a kumpela jest na zero. mowiła, ze żadna dieta, tylko krmienie piersią na zawołanie
Tylko bez wielorybów mi tu proszę!!! Ja ważę więcej od Ciebie i za żadnego wieloryba się nie uważamTo ja przy was czuję sie jak wieloryb z wagą 78kg, 108cm w biodrach i 105cm w brzuchu
no tak, każda z nas jest inna i każda inaczej schudnie po porodzie. u mnie podobnie jak u maliny, moja mama po ciazach nigdy nie zrzuciła do końca wszystkiego...pocieszam się, że moja mama w 5 miesicy miała 9 kg na plusie a ja 5No widzisz jakie to wszystko indywidualne. Ja przytyłam 17 kg. Zostało mi 5 kg i gdy karmiłam (8 m-cy) nie zgubiłam ni grama... dopiero jak odstawilam małego od pierski polecialo mi 7kg