reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze brzuszki i kilogramy

Spoko spoko, wielorybki moje, zakładamy spółkę wielorybów:-D
Przynajmniej nam będzie łatwiej urodzić niż tym wszystkim chudzielcom;-) (bez urazy śledziki:-D)

reklama
Hej!
U mnie już 12 kg do przodu...w brzuchu ponad 100:zawstydzona/y:...a to dopiero połowa... napewno dobije powyżej 20 na plusie...wczoraj mnie znowu bolały boki znowu brzuch rośnie...a najgorsze że mam roztępy i to na udach z boku...w dziwnym miejscu:szok:...2 kreski na lewym i 2 na prawym udzie...brzuch narazie bez roztępów

a to mój na żywo i z dnia na dzień jest coraz większy :szok:
no i pępek też niedługo wyjdzie

Załączniki

• brzuch 22 t.c..jpg
    brzuch 22 t.c..jpg
    15,2 KB · Wyświetleń: 48
Aguś śliczny brzuszek...mój pępek prawie już cały wyszedł na zewnątrz...kupiłam sobie vichy na roztępy i smaruję bo moje piersi są w tragicznym stanie...uda też smarowałam ale i tak mi wylazły...

Martyna mi w pierwszej ciąży rozstępy zrobiły się właśnie na biodrach (troszkę) i pośladkch.... na brzuszku nie miałam ani jednego, teraz narazie też nie.... widocznie na brzuchu skóra jest bardziej elastyczna i u nas kobiet przystosowana do ciąży....

Aga śliczny brzusio....teraz juz chudzinką cię nie nazwę:-)

Ja zapisuję się raczej do tych większych rybek (a raczej ssaków:baffled:).... waga 72, w brzuszku 99cm....
a do końca ciąży daleko............................................................

aga Twój brzuszek jest śliczny, taki zgrabniutki i od ostatniego zdjęcia, to chyba sporo Ci urósł:tak:
A ja jestem złaaa jak cholerka, bo 16 grudnia kupiłam w internetowej aptece Mustelkę i do dziś do mnie nie dotarła. Wysyłali tylko pocztą, więc zapłaciłam za priorytet, dziś jest 5 stycznia, a ja od 10 grudnia jestem bez kremu na rozstępy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Pisałam już do nich i wysłali 18 grudnia, czyli pewnie zagubili na poczcie, normalnie niech ich szlag w jasną noc trafi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.

reklama
ze 2 dni temu takie bydle mi wylazło :-D
najpierw swędział cholernie, więc już przeczuwałam, że będzie wielkie bum :-D
zauważyłam, ze ten brzucho nie rośnie mi stopniowo, tylko takimi fazami. 2 tygodnie cisza i bum i znowu 2-3 tygodnie cisza i bum..
estragon- współczuję. smaruj czymkolwiek nawilżającym

Do góry