reklama
nie chcę być sledzikiem, wolę być szprotkąPrzynajmniej nam będzie łatwiej urodzić niż tym wszystkim chudzielcom;-) (bez urazy śledziki)
martyna222
udało się ! :)
Hej!
U mnie już 12 kg do przodu...w brzuchu ponad 100...a to dopiero połowa... napewno dobije powyżej 20 na plusie...wczoraj mnie znowu bolały boki znowu brzuch rośnie...a najgorsze że mam roztępy i to na udach z boku...w dziwnym miejscu...2 kreski na lewym i 2 na prawym udzie...brzuch narazie bez roztępów
U mnie już 12 kg do przodu...w brzuchu ponad 100...a to dopiero połowa... napewno dobije powyżej 20 na plusie...wczoraj mnie znowu bolały boki znowu brzuch rośnie...a najgorsze że mam roztępy i to na udach z boku...w dziwnym miejscu...2 kreski na lewym i 2 na prawym udzie...brzuch narazie bez roztępów
martyna222
Aguś śliczny brzuszek...mój pępek prawie już cały wyszedł na zewnątrz...kupiłam sobie vichy na roztępy i smaruję bo moje piersi są w tragicznym stanie...uda też smarowałam ale i tak mi wylazły...
Martyna mi w pierwszej ciąży rozstępy zrobiły się właśnie na biodrach (troszkę) i pośladkch.... na brzuszku nie miałam ani jednego, teraz narazie też nie.... widocznie na brzuchu skóra jest bardziej elastyczna i u nas kobiet przystosowana do ciąży....
Aga śliczny brzusio....teraz juz chudzinką cię nie nazwę:-)
Ja zapisuję się raczej do tych większych rybek (a raczej ssaków).... waga 72, w brzuszku 99cm....
a do końca ciąży daleko............................................................
Aga śliczny brzusio....teraz juz chudzinką cię nie nazwę:-)
Ja zapisuję się raczej do tych większych rybek (a raczej ssaków).... waga 72, w brzuszku 99cm....
a do końca ciąży daleko............................................................
martyna222
Ja ważę już 77 kg...
Alutka no chyba dobrze piszesz tak między udami a biodrami mi się zrobiły
Alutka no chyba dobrze piszesz tak między udami a biodrami mi się zrobiły
estragon
mamusia synusia:P
aga Twój brzuszek jest śliczny, taki zgrabniutki i od ostatniego zdjęcia, to chyba sporo Ci urósł
A ja jestem złaaa jak cholerka, bo 16 grudnia kupiłam w internetowej aptece Mustelkę i do dziś do mnie nie dotarła. Wysyłali tylko pocztą, więc zapłaciłam za priorytet, dziś jest 5 stycznia, a ja od 10 grudnia jestem bez kremu na rozstępy. Pisałam już do nich i wysłali 18 grudnia, czyli pewnie zagubili na poczcie, normalnie niech ich szlag w jasną noc trafi.
A ja jestem złaaa jak cholerka, bo 16 grudnia kupiłam w internetowej aptece Mustelkę i do dziś do mnie nie dotarła. Wysyłali tylko pocztą, więc zapłaciłam za priorytet, dziś jest 5 stycznia, a ja od 10 grudnia jestem bez kremu na rozstępy. Pisałam już do nich i wysłali 18 grudnia, czyli pewnie zagubili na poczcie, normalnie niech ich szlag w jasną noc trafi.
reklama
ze 2 dni temu takie bydle mi wylazło
najpierw swędział cholernie, więc już przeczuwałam, że będzie wielkie bum
zauważyłam, ze ten brzucho nie rośnie mi stopniowo, tylko takimi fazami. 2 tygodnie cisza i bum i znowu 2-3 tygodnie cisza i bum..
estragon- współczuję. smaruj czymkolwiek nawilżającym
najpierw swędział cholernie, więc już przeczuwałam, że będzie wielkie bum
zauważyłam, ze ten brzucho nie rośnie mi stopniowo, tylko takimi fazami. 2 tygodnie cisza i bum i znowu 2-3 tygodnie cisza i bum..
estragon- współczuję. smaruj czymkolwiek nawilżającym
Podziel się: