reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki i ich brak - wracamy do formy po porodzie

reklama
jtaudul super brzusio :)
A to moj z dzisiaj 26tydzien: przod, z boku i goly brzucholek, robie sobie co tydzien w tym samym wdzianku zeby porownac :-D

Załączniki

• week26b.jpg
    week26b.jpg
    40,6 KB · Wyświetleń: 74
  • week26a.jpg
    week26a.jpg
    13,7 KB · Wyświetleń: 71
  • week26.jpg
    week26.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 63
sunshine naprawdę piękny brzuszek, tak ładnie zarysowany po bokach, dobre geny masz mamuśka :-)

Ja może jutro też wstawię swój, bo rośnie jak na drożdżach :tak: i już nareszcie korzystam z przwilejów brzuchatek, nic się nie ukryje ;-) dzisiaj w restauracji dostałam od 'firmy' do obiadku świeży sok z marchewki, miłe :tak:

Claudika ale fajny szpiculek na dole! jtaudul wierzę, że juz brzuszek przeszkadza, bo spory juz jest, ale za to jaki zgrabny!
Sunshine, ty też masz taki fajny szpiculek. U mnie to zawsze dziecko układa się wzdłuż i w poprzedniej ciązy do końca miałam taki rozpłaszczony, też się dziwie, ze rosnie równie powoli, jak w poprzedniej ciąży.

Ostatnia edycja:
Sonia, ja to czuje ze moj brzuch jest napiety tak bardzo ze chyba juz bardziej nie mozna :-D mialam zawsze mocne miesnie i chyba dlatego :confused: az boje sie co bedzie dalej :)
Wstawiaj zdjecie swojego brzuszka, jestem pewna ze wygldasz super :)

Ewitka, sliczny brzuszek a mi rzeczywiscie bardziej do przodu rosnie :tak:

Jeny tak zerkam na Was i widząc brzuszek Ewitki myślę no wreszcie ktoś brzuch wielkościąma zbliżony do mojego,zauważyłam tylko,że Ty jesteś w 41 a ja kończę 25 tydzień!Matko:)

reklama
sunshine wyglądasz prześlicznie a brzuszek masz taki fajny - zgrabny że hej !!!
Mój też jest napięty, staram się go smarować codziennie oliwką żeby był zawsze nawilżony ale i tak czasem mam wrażenie że on już większy przecież być nie może, a tu przecież jeszcze prawie 3 miesiące więc nie ma sięco łudzić... na bank będzie większy.
Ewitka jak rozumiem to brzuszek z pierwszej ciąży - bardzo ładny jak na 41 tc to rewelacja, no i taki rozciągnięty od dołu do góry :)

dziewczyny wstawiajcie zdjęcia - teraz jest na co patrzeć :)

Do góry