reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki i ich brak - wracamy do formy po porodzie

reklama
Ligotka fajny brzusio , nie widac tych 104 cm :-) ja tez smaruje sie codziennie teraz bo skora sie jednak sporo naciaga

Rutkosia, u ciebie fajnie widac z przodu brzuszek, u mnie jeszcze nie, za to z boku ogromny mam :-D ja juz plaski pepek mam , nigdy nie mialam glebokiego, takze dziurki juz nie ma :-D

Vikiigus, prawdopodobnie masz racje, chociaz ja w zeszlym tygodniu malo chodzilam, chrisa nie bylo wiec siedzialam w domku, tez czulam ze cos mnie lapie wiec wolalam to przesiedziec...raz ubralam kozaki jak jechalismy na zakupy , ale tez w samochodzie, troche po sklepie chodzilam :) wiec nie wiem...moze tez pomysle o plaskich, chociaz przyznam ze nie mam :zawstydzona/y: adidasy tylko :-D

Ostatnia edycja:
Sliczne bruszki! Musze sie zmobilizowac i wkleic swoj. Wydaje sie mi ze mam o wiele mniejszy i od paru tyg stoi na 96cm

Vikiigus, prawdopodobnie masz racje, chociaz ja w zeszlym tygodniu malo chodzilam, chrisa nie bylo wiec siedzialam w domku, tez czulam ze cos mnie lapie wiec wolalam to przesiedziec...raz ubralam kozaki jak jechalismy na zakupy , ale tez w samochodzie, troche po sklepie chodzilam :) wiec nie wiem...moze tez pomysle o plaskich, chociaz przyznam ze nie mam :zawstydzona/y: adidasy tylko :-D

mam podobnie
wszystko na obcasach chodz na ciaze kupilam plaskie obcasy bo duzo chodze

chodz juz mysle o po ciazy :-) i dzis kupilam takie cuda, M zaniemowil chodz sie mu podobaja bo ja sie zastanawiam czy na impreze isc w nich w sobote
botki.jpg

Anja26 super butki :-) ja nosze na obcasach ale na ciaze wole gruby obcas, dlatego kozaki sa super ;-) jak jestes przyzwyczajona do obcasow i bedziesz uwazac i raz je ubierzesz to chyba nic sie nie stanie
Mnie w sumie az sciska jak widze fajne butki na obcasie ale wstrzymuje sie z kupnem w ta zime bo wiem ze nie bede nosic :-(

Anja26 super butki :-) ja nosze na obcasach ale na ciaze wole gruby obcas, dlatego kozaki sa super ;-) jak jestes przyzwyczajona do obcasow i bedziesz uwazac i raz je ubierzesz to chyba nic sie nie stanie
Mnie w sumie az sciska jak widze fajne butki na obcasie ale wstrzymuje sie z kupnem w ta zime bo wiem ze nie bede nosic :-(

z tego co czytam to radza unikac obcasow bo wage mamy inna i kordynacja nie ta ale jak jakos nie mam obaw
na weselu w wrzesniu bylam w tych i tanczylam do 2

w ciazy na codzien unikam wysokich obcasow ale jak gdzies wychodze to co innego
tez mialam nie kupowac butow teraz ale trafila mi sie taka okazja ze nie moglam odmowic

Załączniki

• pierrehardy.jpg
    pierrehardy.jpg
    9,8 KB · Wyświetleń: 44
Dawno tu nie zaglądałam, bo czasu nie było, a tutaj ślicznie. Zdjęć tyle i tak fajnie się je ogląda że hej. Ja jakoś ostatnio nie robiłam zdjęć, ale urosłam więc trzeba będzie się zmobilizować.

Anja bardzo ładne buty! ja niestety tego typu nie mogę nosić, bo mi nogi skracają ;-) tez często teraz biegam w obcasach, jak nosiłam baleriny w lato tak jak na początku zalecał mi lekarz, który zakazał obcasów, to od chodzenia w balerinach bolały mnie piętki :-p więc średni obcas muszę mieć :tak:

a co do imprez Anja pisałaś, że idziesz, to ja byłam ostatnio w Sopocie wieczorową porą i ludzie trochę zabijali mnie wzrokiem, czułam się strasznie nieswojo, nawet kolega mojego M podszedł do niego i powiedział ''weź Sonię do domu, przecież jest w ciąży'' tylko, że potem kolega jak zobaczył, że przyszłam z koleżanką, która jest dosyć popularną u nas w Polsce aktorką, to biegał za nami i chciał abyśmy zostali jak najdłużej i już nie troszczył się tak o moją ciążę :-) uwielbiam takich ludzi :-)

reklama
Anja ty chyba do wysokich dziewczyn nie nalezysz ze mozesz sobie pozwolic na tak wysokie obcasy.Chyba ze twoj maz jest bardzo wysoki ??
Ja takich bucikow moge tylko pozazdroscic bo majac 178cm (5'10")na bosaka inni nabawiliby sie przy mnie kompleksow gdybym kakie zalozyla.Wiec najwyzszy obcas jaki mam to 7cm i nidgy nie mialam wyzszych bo i to uwazam w moim przypadku za duuuuzo.

Do góry