reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze brzuszki i ich brak - wracamy do formy po porodzie

reklama
Ewitka bardzo zgrabniutki zwlaszcza jak na druga ciaze:tak:
Ligotka ja pstrykam sobie co tydzien, bedzie fajna pamiatka. Poza tym rodzinka w PL sie domaga wiec pokazuje im na biezaco. Przelam sie i pokaz swoj :-)

28tydzien.jpgto ja się też swoim pochwale:-)

"synkowe" brzuszki jakos tak niżej ułożone chyba bo mój też!!

clauditka brzuszek bardzo zgrabniusi

nieprawda :) ja mam brzuch wysoko, mam wrażenie, że mi pod samym biustem wyrasta, a synek na 100%. nawet ostatnio lekarz się śmiał, że mały chyba za każdym razem nastawia się swoim sprzętem do fotek, żeby mu rodzice przypadkiem czegoś różowego nie kupili ;)

piękne brzucholki ,
a ja u mnie nie widzę prawie żadnej różnicy miedzy chłopcem a dziewczynka,
brzuszek prawie identyczny..może minimalnie bardziej okrąglutki.

Dziewczyny sliczne brzuszki :-)
Ja bede miec chlopca i mam brzuszek bardziej wysuniety do przodu i nie mam zupelnie na dole. Mojego Ch siostra ma miec dziewczynke (rowno miesiac po mnie :-D:) i jej brzuszek jest nizej i bardziej okragly , nie jest tak wysuniety do przodu :-)

Dla mnie Polis i Nixie maja podobne brzuszki :tak:

IMG_1749.jpg
Mój wczorajszy brzuszek. Nie wiem ile kg ale ostatnio było 10 na plusie, czyli 69kg
Brzuszek jest dość wysoko i tak wypchnięty do przodu. Oj ciężko już jest.

reklama
Do góry