reklama
ligotka
Fanka BB :)
fajne te brzuszki, ja sie jakos nie umiem zabrac do zrobienia zdjecia mojego
polis1010
Leniuszkowa mama
Ewitka bardzo zgrabniutki zwlaszcza jak na druga ciaze
Ligotka ja pstrykam sobie co tydzien, bedzie fajna pamiatka. Poza tym rodzinka w PL sie domaga wiec pokazuje im na biezaco. Przelam sie i pokaz swoj :-)
Ligotka ja pstrykam sobie co tydzien, bedzie fajna pamiatka. Poza tym rodzinka w PL sie domaga wiec pokazuje im na biezaco. Przelam sie i pokaz swoj :-)
"synkowe" brzuszki jakos tak niżej ułożone chyba bo mój też!!
clauditka brzuszek bardzo zgrabniusi
nieprawda ja mam brzuch wysoko, mam wrażenie, że mi pod samym biustem wyrasta, a synek na 100%. nawet ostatnio lekarz się śmiał, że mały chyba za każdym razem nastawia się swoim sprzętem do fotek, żeby mu rodzice przypadkiem czegoś różowego nie kupili
crazy mama
Sliczne Wasze brzuszki.Wlasnie sobie pomyslalam ze im blizej konca tym bardziej nasze forumowe chudzinki przypominaja mamusie.Gratuluje slicznych domkow
sunshine79
Dziewczyny sliczne brzuszki :-)
Ja bede miec chlopca i mam brzuszek bardziej wysuniety do przodu i nie mam zupelnie na dole. Mojego Ch siostra ma miec dziewczynke (rowno miesiac po mnie i jej brzuszek jest nizej i bardziej okragly , nie jest tak wysuniety do przodu :-)
Dla mnie Polis i Nixie maja podobne brzuszki
Ja bede miec chlopca i mam brzuszek bardziej wysuniety do przodu i nie mam zupelnie na dole. Mojego Ch siostra ma miec dziewczynke (rowno miesiac po mnie i jej brzuszek jest nizej i bardziej okragly , nie jest tak wysuniety do przodu :-)
Dla mnie Polis i Nixie maja podobne brzuszki
reklama