reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki i ich brak - wracamy do formy po porodzie

Rutkosia ja wlasnie zmierzylam swoj i tez ma 105! Jestem w szoku dwa dni temu mial 102, chyba zmierzylam sie o zlej porze bo teraz wieczorkiem, poza tym 7kg na plusie :/ jak sie za siebie nie wezme to na pewno przekrocze magiczne 12.

reklama
mi waga już długi czas stoi w miejscu cały czas 3-4kilo na plusie, ale to chyba dlatego że ostatnio wcale nie mam ochoty na jedzenie ani nie mam żadnych wymyślnych smaków, a ostatni posiłek jem o 18 bo potem czuje się strasznie pełna i budze się po nocach ze zgagą, ale maluszek rośnie bo brzuszek się powiększył o pare centymetrów.

Ja na wizycie poznam moją wagę bo ważę się w gabinecie na wizytach u ginka co 4 tygodnie więc dowiem się 17 listopada jak u mnie z wagą. Moja waga początkowa w ciąży była 59 kg a na ostatniej ważyłam 66 kg więc tragedii nie było ale zobaczymy ile się zmieniło od poprzedniej wizyty;D Wogóle to mam nadzieję że mój synuś zrobi mi niespodziankę i pokaże się mamusi na wizycie bo 18 listopada mam urodziny;D Ostatnim razem pokazał mi tylko siusiaka a twarz zasłonił;)

reklama
Do góry