reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki i ich brak - wracamy do formy po porodzie

reklama
figa ale rosna dzieciaczki :-)

sunshine świetnie wygladasz i widzę, ze podobnie się ubieramy ;-)
czarne, kryjace rajstopy, kozaki, sukienka, to ostatnio mój klasyk, to Wasz dom w Nottingham? bardzo ładny !

Sonia troche zle napisalam, stoje przed domem (przodem) ale go nie widac :) Ten na zdjeciu to jest odnowiony zamek a tam apartamenty, my wolelismy kupic dom z wlasnym ogrodem i wejsciem :-) ale mam super widok z okna kuchni ;-)zreszta te apartamenty sa dwu -3 pokojowe tylko :happy2:
jezeli chodzi o stroj to tez moj ulubiony teraz, wlasnie wczoraj rozmawialam z CH i mowilam mu ze musze kupic wiecej sukienek bo sie rozciagaja i sa wygodne, i landnie wygladaja ;-)

Figa Sliczny brzuszek :-)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny śliczne macie brzuszki ja jakoś nie mogę się zebrać żeby wstawić zdjęcie mojego, u mnie trzy kilo w trzy tygodnie jestem przerażona :-), do końca jeszcze 15 tygodni oj co to będzie :-) co to będzie :-). Wczoraj sprawdzałam kartę pierwszej ciąży i 25 tygodniu ważyłam 56 kilo no to tak samo, a mój m się śmieje, że w pierwszej ciąży miałam wagę startową 50 - 51 kg a teraz startowałam z 58 kg

Ostatnia edycja:
też postanowiłam kolekcjonować "brzuszki" bo faktycznie nie mam ich za dużo z ostatniego okresu ...może zacznę też w końcu mierzyć:)

a oto dzisiejsze foty autorstwa mojego synusia :)

new-4.jpgnew-1.jpg

28 tydzień - zmierzony na wysokości pępka - 100cm :)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczynki śliczne brzuszki macie ja właśnie mierzyłam swój bębenek i mierzy już 105 cm na wys.pępuszka;D Muszę zrobić fotki bo dawno nie wrzucałam;D

Do góry