nixie
Fanka BB :)
obie mądrze piszecie, ja moze niekiedy robię duuzo brzuszków ale one sa takie lekkie , później staram sie robic inne ćwiczenia na różne mięśnie brzucha. Ale skorzystam z rady i bede bardziej zwracać uwagę na jakość. Ja nigdy nie bede miała mocno widocznych mięśni bo ja uwielbiam jesc i to dużo (ale raczej zdrowo i nie tłusto) , jedynie na wieczór juz nie jem bo później mi sie źle ćwiczy. A te ciężarki 3 kilowe sa dobre, nie moge miec większych bo juz i tak mam za bardzo rozbudowane ramiona bo odkąd w dzieciństwie dosięgnęłam do drążka z huśtawki to sie na nim dźwigam....
Kiedys jak miałam 15-16 lat to przeszła obok mnie dziewczyna która miała pięknie delikatnie umięśnione ramiona... do dzisiaj mam ten obraz w pamięci i do teko dążę, mięśnie mam..tylko jeszcze troszkę za duzo tłuszczyku i ich tak nie widać, myślę ze masaż i ciężarki załatwią sprawę. A wczoraj siłowałam sie z mężem na rękę..no wiadomo ze wygrał bo to jednak facet ale na prawdę niewiele mi brakowało , i chyba sie wystraszył...chyba go wzięło na ćwiczenia hehe Ciesze sie bo wyszłoby mu to na zdrowie.
Kiedys jak miałam 15-16 lat to przeszła obok mnie dziewczyna która miała pięknie delikatnie umięśnione ramiona... do dzisiaj mam ten obraz w pamięci i do teko dążę, mięśnie mam..tylko jeszcze troszkę za duzo tłuszczyku i ich tak nie widać, myślę ze masaż i ciężarki załatwią sprawę. A wczoraj siłowałam sie z mężem na rękę..no wiadomo ze wygrał bo to jednak facet ale na prawdę niewiele mi brakowało , i chyba sie wystraszył...chyba go wzięło na ćwiczenia hehe Ciesze sie bo wyszłoby mu to na zdrowie.