reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki i ich brak - wracamy do formy po porodzie

hej. mam pytanko do karmiących, macie juz okres ? bo ja jeszcze nie. Sporo schudłam ale absolutnie sie nie głodzę, jem aż przesadnie zdrowo ale ćwiczę i moze dlatego. Millusia jeszcze dosyć dużo doji, kilka razy w dzień i niekiedy w nocy. Po nowym roku dopiero pójdę do lekarza i sie troche martwię.

reklama
hej. mam pytanko do karmiących, macie juz okres ? bo ja jeszcze nie. Sporo schudłam ale absolutnie sie nie głodzę, jem aż przesadnie zdrowo ale ćwiczę i moze dlatego. Millusia jeszcze dosyć dużo doji, kilka razy w dzień i niekiedy w nocy. Po nowym roku dopiero pójdę do lekarza i sie troche martwię.

Ja też jeszcze nie miałam, moja koleżanka dostała okres dopiero po zakończeniu karmienia, a jej córeczka miała wtedy półtora roku. Mi na razie brak tej "przyjemności" nie przeszkadza ;)

nixie ja też jeszcze dużo karmie i w dzień i w nocy okres dostałąm 23.9. a następny dopiero 28.11 ,teraz czekam co bedzie dalej kiedy następny się pojawi mam tylko nadzieje że nie na sylwestra:confused: co do wagi to jeszcze mi brakuje 4 kilo do wagi z przed ciąży:crazy: zazdroszcze zapału do cwiczeń:tak:

I ja karmiąca. Dwie @ już z mną. Regularność żadna, a ten drugi, to mi się chyba z tydzień zaczynał i na dobre i nie mógł się rozkręcić.
A ja jem normalnie, tzn. na pewno nie zdrowo w rozumieniu dietetyków (bo i czasem pizza wpadnie i pierogi z paczki), nie ćwiczę (nie chce mi się mówiąc wprost, po pracy i zajęciach domowych najzwyczajniej w świecie opadam z sił, tym bardziej, że codziennie wstaję o 5ej), a cholera chudnę. Cholera, bo mi już kości widać :/ Niby ważę ok. 2 kg mniej niż przed ciążą, a mam wrażenie, że jest mnie zdecydowanie mniej.

polis u mnie to samo gorzej niż przed ciążą:( jak przestałam karmić to sobie nie moge odmówić a to działa niestety na moją niekorzyść:(

nie dawno brakowało mi 4 kilo do wagi z przed ciąży dziś brakuje 6:wściekła/y: efekt pozwalania sobie za dużo w okresie światecznym, mniej ruchu itp.jestem załamana:-p

hej, jak tam?
dziekie za odp.
Milunia troche więcej pije w nocy wiec okresu szybko chyba nie dostane. ale i dobrze bo to sam kłopot. Z tym chudnięciem to z jednej strony sie ciesze a z drugiej garderoba do wymiany a kasy na nowe ciuchy brak no i lamenty rodziny ze wpadnę w anoreksje. BMI mam na dolnej granicy, ciut powyżej 19 ale wyglądam chyba tak w sam raz.

Jak myślicie, czy koniec karmienia zawsze oznacza przytycie? ja jestem bardzo aktywna, ćwiczę, staram sie zdrowo jeść a karmić chce jeszcze długo, ale juz mam obawy jak to będzie.

reklama
Do góry