reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze brzuszki i ich brak - wracamy do formy po porodzie

reklama
ja mam 163 cm a kg nie wiem ile bo wagi nie mam :-( a moze to i lepiej. zaczne sie dopiero wazyc jak zobacze rezultaty cwiczen. Ostatnio kupilam sobie superooowee jeansy rozmiar 28 wchodze do nich lecz zapiac sie nie moge wiec to jest moja mobilizajca :tak: do cwiczen :D

aj tam aj tam margoz nie ma co sie zalamywac jeszcze troche i bedziemy takie jak przed ciaza :-) damy rade :) Ja tez jeszcze niedawno wpadlam w kompleksy na widok mojego ciała , ale nie jest zle. Gdybyscie widzialy angielki ktore nie byly w ciazy i ktire sa po ciazy to my porzy nich modelki jestesmy ;-):tak:

Ja mierzę 165cm i warzę 54 kg. Na ćwiczenia na razie nie mam czasu,bo muszę więcej uwagi poświęcać małej, raz w tygodniu udaje mi się wyskoczyć na godzinny fitness.
Ale z wyglądu jestem zadowolona (prócz piersi).

dokladnie, kazda ma inna figure i te kg i cm nie maja czasem nic do siebie, ja przed ciaza mialam spory brzuszek i boczki, wiec nieukrywam ze teraz troszke mi lepiej wiedziec ze mam 5kg mniej, ale nadal piersi wielkie wiec wygladam "potezniej" :(

ja dziś sprawdzałam ile mam kg na wadze. 60kg . wzrost 165 cm . czyli mam -5 kg niż przed ciążą . jeszcze chce 4 kg zrzucić . brzuch coraz lepszy tzn jak stoję to jest płaski ale wiadomo jak się nachylę to ta skóra się ujawnia . Mam nadzieje że dzięki brzuszka się bardziej ujędrni i nie będzie zwisać jak się nachylę po coś lub usiądę . Oby

reklama
A ja przed ciaza wchodzilam w jeansy rozmiar 25 UK. Jeszcze ich nie przymierzalam , bo sa w Londynie, pod koniec maja jedziemy do londynu na 2 tyg wiec zobaczymy :) Oczywiscie biust jest wiekszy, przez co wygladam jeszcze drobniej w pasie.

Do góry