reklama
nasia
Fanka BB :)
ja 170cm, waga 61kg
angelka123
i tylko nadzieja......
174cm, 54kg... przed ciaza 55kg
Olcia_87
ja mam 163 cm a kg nie wiem ile bo wagi nie mam :-( a moze to i lepiej. zaczne sie dopiero wazyc jak zobacze rezultaty cwiczen. Ostatnio kupilam sobie superooowee jeansy rozmiar 28 wchodze do nich lecz zapiac sie nie moge wiec to jest moja mobilizajca do cwiczen
Olcia_87
aj tam aj tam margoz nie ma co sie zalamywac jeszcze troche i bedziemy takie jak przed ciaza :-) damy rade Ja tez jeszcze niedawno wpadlam w kompleksy na widok mojego ciała , ale nie jest zle. Gdybyscie widzialy angielki ktore nie byly w ciazy i ktire sa po ciazy to my porzy nich modelki jestesmy ;-)
ligotka
dokladnie, kazda ma inna figure i te kg i cm nie maja czasem nic do siebie, ja przed ciaza mialam spory brzuszek i boczki, wiec nieukrywam ze teraz troszke mi lepiej wiedziec ze mam 5kg mniej, ale nadal piersi wielkie wiec wygladam "potezniej"
Delfin_ONA
ja dziś sprawdzałam ile mam kg na wadze. 60kg . wzrost 165 cm . czyli mam -5 kg niż przed ciążą . jeszcze chce 4 kg zrzucić . brzuch coraz lepszy tzn jak stoję to jest płaski ale wiadomo jak się nachylę to ta skóra się ujawnia . Mam nadzieje że dzięki brzuszka się bardziej ujędrni i nie będzie zwisać jak się nachylę po coś lub usiądę . Oby
reklama
sunshine79
A ja przed ciaza wchodzilam w jeansy rozmiar 25 UK. Jeszcze ich nie przymierzalam , bo sa w Londynie, pod koniec maja jedziemy do londynu na 2 tyg wiec zobaczymy Oczywiscie biust jest wiekszy, przez co wygladam jeszcze drobniej w pasie.