reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze brzuszki i ich brak - wracamy do formy po porodzie

A na mnie już spodnie wiszą...

Muszę kupić sobie sukienkę na ślub ojca, ale by była rozpinana z przodu bym mogła małą karmić- w przyszłym tygodniu zamierzam zaszaleć po sklepach.

reklama
Mnie waga wróciła do normy juz po pierwszym miesiącu. Teraz została mi niewielka wypukłość na brzuszku a poza tym dalej chudnę-chłopaki są bardzo absorbujące i nie mam czasu nawet by coś zjeść. Czasami śniadanie zjadam o 12 lub 13 w południe, obiad o 20.00. A ostatnio obiad robiłam przez 3 dni-w poniedziałek namoczyłam fasolę, we wtorek tylko dolałam wody do garnka, bo spuchła a w trzeci dopiero ją dokończyłam-masakra jakaś-nie życzę nikomu :szok:

hej. a u mnie dalej dużo na plusie, planuję tak jeszcze zrzucić z 12 kg ;/ teraz 69 ważę ;/ a przed ciążą 57. a wzrostu mam 172 więc na szczęście aż tak nie widać bym była jakaś za duża ale denerwuje mnie to sadełko i te boczki i ten nie schodzący po ciąży cellulit z ud i dupki ;-/ dziś w końcu zaczęłam ćwiczyć, aż zakwasy mam eehh mi spacerki niestety nie pomagają w odchudzaniu, ale jestem na dobrej drodze w odstawianiu słodyczy, czasem tylko coś dziabnę ale malutko. Podobno tabletki z chromem zatrzymują apetyt na słodycze? U mnie to masakra z apetytem na słodycze, w ciąży jak w ciągu dnia nie zjadłam czekolady to byłam chora ;-/ i moje zamiłowanie do coli... aaah, nic dziwnego że waga stoi hehe ale będę się starała coś ze sobą zrobić.

ja też Cię Figa normalnie podziwiam :) ja z jednym czasem wariuję a co dopiero dwójka w tym samym wieku :)

Ja ogólnie jestem drobnej budowy. Mam bardzo wąskie biodra i po ciąży po 2 tyg weszłam już w spodnie sprzed ciąży a dokładnie w rozmiar 25. Już wtedy miałam zgubione całe 11 kg które przytyłam w ciąży. Teraz mam tylko trochę sadełka na brzuchu ale nie jest to bardzo widoczne :)

Figa nie dziwię Ci się że nie masz na nic czasu! Jedno dziecko to wiele pracy i wyrzeczeń a co dopiero dwójka maluchów w tym samym wieku!

ja od porodu utrzymuje tą samą wagę czyli 56kg - czyli 4 kg mniej niż przed ciążą, więc jestem zadowolona i mówie sobie czasami- dla mnie to tylko rodzić::):p

Ja się ważyłam w weekend na takiej wadze łazienkowej, wyszło 55kg czyli już troszkę mniej niż przed ciążą
biggrin.gif

a ja aż sie boje napisac ile waże :( - w każdym razie nadal jakieś 5 więcej niz przed...chyba musze cos z tym zrobić ;)

reklama
Do góry