reklama
figa777
Mateuszek i Kubuś
Mnie waga wróciła do normy juz po pierwszym miesiącu. Teraz została mi niewielka wypukłość na brzuszku a poza tym dalej chudnę-chłopaki są bardzo absorbujące i nie mam czasu nawet by coś zjeść. Czasami śniadanie zjadam o 12 lub 13 w południe, obiad o 20.00. A ostatnio obiad robiłam przez 3 dni-w poniedziałek namoczyłam fasolę, we wtorek tylko dolałam wody do garnka, bo spuchła a w trzeci dopiero ją dokończyłam-masakra jakaś-nie życzę nikomu
ligotka
Fanka BB :)
figa ja to Ci zazdroszcze tych blizniakow bo chetnie bym miala w domu dwojke, ale rzeczywiscie moze nie rownoczesnie podziwiam!
hej. a u mnie dalej dużo na plusie, planuję tak jeszcze zrzucić z 12 kg ;/ teraz 69 ważę ;/ a przed ciążą 57. a wzrostu mam 172 więc na szczęście aż tak nie widać bym była jakaś za duża ale denerwuje mnie to sadełko i te boczki i ten nie schodzący po ciąży cellulit z ud i dupki ;-/ dziś w końcu zaczęłam ćwiczyć, aż zakwasy mam eehh mi spacerki niestety nie pomagają w odchudzaniu, ale jestem na dobrej drodze w odstawianiu słodyczy, czasem tylko coś dziabnę ale malutko. Podobno tabletki z chromem zatrzymują apetyt na słodycze? U mnie to masakra z apetytem na słodycze, w ciąży jak w ciągu dnia nie zjadłam czekolady to byłam chora ;-/ i moje zamiłowanie do coli... aaah, nic dziwnego że waga stoi hehe ale będę się starała coś ze sobą zrobić.
ja też Cię Figa normalnie podziwiam ja z jednym czasem wariuję a co dopiero dwójka w tym samym wieku
ja też Cię Figa normalnie podziwiam ja z jednym czasem wariuję a co dopiero dwójka w tym samym wieku
JoasiaW
Początkująca w BB
Ja ogólnie jestem drobnej budowy. Mam bardzo wąskie biodra i po ciąży po 2 tyg weszłam już w spodnie sprzed ciąży a dokładnie w rozmiar 25. Już wtedy miałam zgubione całe 11 kg które przytyłam w ciąży. Teraz mam tylko trochę sadełka na brzuchu ale nie jest to bardzo widoczne
Figa nie dziwię Ci się że nie masz na nic czasu! Jedno dziecko to wiele pracy i wyrzeczeń a co dopiero dwójka maluchów w tym samym wieku!
Figa nie dziwię Ci się że nie masz na nic czasu! Jedno dziecko to wiele pracy i wyrzeczeń a co dopiero dwójka maluchów w tym samym wieku!
sunshine79
Fanka BB :)
A ja sie dzisiaj mierzylam , bo chris powiedzial mi ze schudlam mam 63cm w pasie! :-)nie wiem ile waze bo nie mam wagi, ja zawsze bo ubraniach wiem czy przytylam.
reklama
bobomama24
Mama Izy i Martynki
ja waze (po ostatnim pomiarze tydzien temu) tyle co przed ciaza ale do idealu bardzo daleko