reklama
Ja tak jak już pisałam wchodzę w część ciuchów sprzed ciąży ale i tak tydzień temu pojechałam na zakupyno i oczywiście zaszalałam- kupiłam sobie spodnie rurki (rozmair 38 mam nadzieję, że zejdę jeszcze do 36), 2 bluzki, sweterek na guziki, kurtkę wiosenną i torebkęstweirdziłam, że mi się należy po tylu miesiącach z brzuchem. I wiecei co- super się poczułam
rachell
Fanka BB :)
Też muszę jakieś spodnie kupić, bo pewnie nieprędko przywitam przedciążowe ubrania. Na razie latam w spodniach ciążowych, a po domu w sukienkach albo legginsach. Boję się mierzyć bluzki przez ten big cyc. Dobrze, że chociaż w kurtkę wlazłam.
Mi się wczoraj popsuł suwak w kurtce :/ I muszę kupić nową. Masakra. Nie wiem czy uda mi się znaleźć coś na ponad 120cm w biuście, co nie wygląda jak namiot :/ Jak szukałam na allegro to jak już coś miało 120cm w biuście to w biodrach ze 140cm, a ja w biodrach mam mniej niż w biuście
bobomama24
Mama Izy i Martynki
ja tez sie wybieram na wiosenne zakupy
To może lepiej wstawić nowy suwak.
Albo czegoś w lumpkach poszukać (właśnie w lumpku kupiłam sobie kurtkę na czas ciąży - całe 25 zł :-) ).
Tę kurtkę mam już ponad 3 lata, więc raczej nie ma sensu wymieniać suwaka. Może rzeczywiście w lumpeksach poszukam.
a co sadziecie o wkladce domacicznej (spiralce)??
słyszałam różne opinie...
planuje przynajmniej 2-3 lata pożyć bez kolejnej ciąży..
aa i aliaz jest bez estrogenu (dla karmiacych piersia super wiadomosc)...
chyba to mi zostanie, bo koszt to ok 30 zl..
słyszałam różne opinie...
planuje przynajmniej 2-3 lata pożyć bez kolejnej ciąży..
aa i aliaz jest bez estrogenu (dla karmiacych piersia super wiadomosc)...
chyba to mi zostanie, bo koszt to ok 30 zl..
reklama
ligotka
Fanka BB :)
Ja bylam na zakupach w piatek i zakupy bardzo poprawily mi nastroj az chce mi sie wychodzic i ubierac, a nie zakladac co mam pod reka czyli w efekcie codziennie to samo. Spodnie jednak tez musze kupic moje sprzed ciazy wisza na mnie :/ tylko nie wiem czy predko pojde na zakupy. Oczywiscie przez duzy biust nie wchodze we wszystkie bluzki o koszulowej to zapomnij