reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki i ich brak - wracamy do formy po porodzie

reklama
P8290228.jpg

oto mój wielarny brzuchol, rano jest ciutkę mniejszy :))

margoz to nie od chudości zalezy, mama mojej przyjaciółki super zgrabna chudziutka laseczka, zaszła w ciaze jak miała 21 lat czyli w miarę młodo i przytyła 30 kilo, a brzuch miała jak przy trojaczkach :-)

dziewczynki coś bardzo dziwnego mi się zdarzyło w ten weekend ..
obecnie w zadne spodnie nie mogę wejść, zadne :szok:
jeansy zatrzymuja mi się w połowie pupy, a materiałowych nie mogę dopiać :-D
postanowiłam więc załozyć sukienkę, ale gdy włozyłam do niej rajstopy, zrobiły mi z brzucha dwie buły :rofl2: więc to raczej to niedobre dla dziecka

kupujac spodnie ciazowe planowałam, ze będę je nosić pod koniec ciazy
a teraz przynajmniej wiem jaka jestem naiwna :tak:
pod koniec ciazy będę pewnie potrzebowała nowych jeansów, większych... :szok:

no to tyle, zmierzyć się nie mogę, bo zgubiłam miarkę
kupię dzisiaj nowa i rajstopy ciazowe tez kupię :tak:

poza tym się cieszę :blink::blink:ale kończę ze słodyczami i jedzeniem po 22 tak jak to robiłam wczoraj :zawstydzona/y::-)

reklama
Do góry