reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki i ich brak - wracamy do formy po porodzie

ja sama sie nad tym zasatanawiam, z moją mamą ostatnio rozmawiałam, i ona mówi, że jej rósł dość równomiernie i z tego co pamięta było już cośkolwiek widać, a u mnie poza wydęciami wieczornymi dalej echo...
mam kijowy net jak sie poprawi to wrzuce chłopaka mojego :-)

reklama
Ivona wklejaj zdjęcia ja Cię proszę - nie bądź taka skromna:blink:
Poczekajcie mamuśki jeszcze trochę a i Wam brzucholki wystrzelą, które mam nadzieję powklejacie :-):happy:;-)
Buźka

Figa obiecujemy obiecujemy, póki co jako ciężarówki jeszcze nie widoczne ( przynajmniej tak jakbyśmy tego chciały) pozwól, że...ponapalamy się na Twoje śliczności :-) nawet mój małż, jak mu pokazałam, zachwalał pod niebiosa :-D

jeszcze raz gratuluje brzuszka no i małżowego talentu ;-)

Mój mąż bardzo dziękuje-powiedział, że nie bierze drogo za godzinę hehe- żarcik:-D:rofl2:

Trzymam Cię kochana za słowo i wyczekuję niecierpliwie - pozdrowionka także dla Twojej połóweczki:-)
Buźka:happy2:

dziewczyny, wy się nie możecie doczekać brzuszków, a mnie się wydaje, że już mam taki, jakbym do porodu szła hehehe
a szczerze powiedziawszy to wolałabym mieć malutki, bo wtedy łatwiej zrzucić zbędne kilogramy po ciąży

reklama
Do góry