reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki i ich brak - wracamy do formy po porodzie

reklama
Tak to macica powiększona. Na jednej z wizyt lekarz tak właśnie dotykowo pokazał mi moją macicę. Nie jestem jakaś bardzo chuda. Ale jak leżałam na kozetce to pokazywał mi jak ją wyczuć i to była właśnie taka nieco podłużna kula. Więc Sonia wyczuwasz swoją macicę - gratulacje :)

sonia jak kobieta ma dobrze wypracowane miśnie brzucha to czasem też brzucha długo nie widać bo mięśnie "trzymaja jak gorset" i macica sie tak szybko nie uwypukla :)

Madeline82 śliczny brzusio :) moj to troche jeszcze nie ciażowy narzyczony sie smieje ze jak bym kamieni sie najadla hehe ale w sumie marzy mi sie juz taki fajny okragly duzy brzuszek. A powiedzcie mi dziewczyny nosicie juz spodnie ciazowe zeby wam brzuszkow nie uciskalo bo ja zastanawiam sie nad noszeniem ale nie wiem czy jest sens czy to nie za wczesnie a lekarz juz dawno mi zasugerowal zmiane spodni na luzniejsze

Ostatnia edycja:
sonia jak kobieta ma dobrze wypracowane miśnie brzucha to czasem też brzucha długo nie widać bo mięśnie "trzymaja jak gorset" i macica sie tak szybko nie uwypukla :)

ooo to by tlumaczylo dlaczego mi tak slabo rosnie mimo drugiej ciazy...
Ja cwiczylam jak szalona , nawet jak nie mialam pojecia o dzidziusiu robilam brzuszki do upadlego...
dobrze ze nic sie nie stalo...

a oto mieszkanko mojego Jasia:)
forum.jpg

reklama
Do góry