reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki i ich brak - wracamy do formy po porodzie

reklama
No Ewelinka ladny brzusio jak na 12 tydzien :-) Ja wczoraj po ponad 3 miesiacach spotkalam znajomego, powiedzial mi ze mial sie mnie zapytac czy jestem w ciazy (bo wiedzial ze planuje) ale jak mnie zobaczyl to stwierdzil ze jednak nie jestem :-D mialam obrane obcisle ubranko a mimo to brzuszka nie bylo widac ....wielkie bylo zdziwienie kiedy powiedzialam ze jestem w ciazy :-p

sunshine no wiec mamy dowody ze kazda ciaza jest inna, ja mialam bardzo szybko widoczny brzuszek, a teraz to juz kazdy widzi :) ale czasami mam problem ze spodniami, mam 4 pary ciazowych ale to jednak malo, a wiecej nie chce kupowac bo mysle ze te i tak nie beda pasowac do konca ciazy a jak kazda kobieta lubie dobrze wygladac, tym bardziej ze chodze do pracy.... hmm... ciekawe jak bedzie dalej.....

Ewelinka, ciesz sie ze masz brzuszek, z tego co wiem sporo chudzinek nie moze sie doczekac :-) ja w sumie nie narzekam, im pozniej sie pojawi brzuszek tym lepiej...albo im wolniej bede tyc tym lepiej :-D przed soba mam wyjazd do polski i na ibize wiec idealnie by bylo gdybym zaczla rosnac po wrzesniu :tak:

16tydz-95cm.JPGA to mój brzuszek zawierający 2 wesołe bąbelki :)

Ewelinka-fajowski ten Twój brzucholek :)

figa brzuszek superaśny ja miałam taki w ciązy z Alą gdzieś w 7 miesiącu :) ale u Ciebie dwie sztuki wiec nic dziwnego,że tak sobie pieknie rośnie :) sliczny domek :)

reklama
Do góry