reklama
ania50
Fanka BB :)
Mi wyszły na piersiach po szpitalu kiedy mniej się smarowałam Moją mamę w dwóch ciążach ominęły a była starsza ode mnie, miałam nadzieję, że i mnie ominie ale niestety nie udało się. Oby się nie rozpędziły tylko za bardzoA właśnie takie niedyskretne pytanie, którejś z Was powychodziły rozstępy?
kasiunia123
Schauma,Mysza, Martita zgrabne brzuszki
Polianna wow, piekne zdjęcie no brzusio śliczny
Polianna wow, piekne zdjęcie no brzusio śliczny
kasiunia123
Mnie rozstepy minęły w pierwszej ciąży, teraz też nie mam. Ale każdego dnia jak się smaruję to sprawdzam, czy nigdzie mi nie wyskoczyły...
No ja póki co też nie mam, ale boję się że w koncu i tak wyjdą. Za to cellulit to jakaś masakra, nigdy nie miałam z nim jakiegos większego problemu a teraz... Matko nie rozbiorę się w tym roku na plaży
Bluelovi ja Cię dzielnie gonię bo już u mnie 19 kg na plusie
Bluelovi ja Cię dzielnie gonię bo już u mnie 19 kg na plusie
renia1321
ania12344
Renia ja tez mam nisko. Jak siedzę to musze brzuch miedzy nogi bo inaczej maluchy strasznie kopią
Ale w pierwszej ciąży tez brzuch mialam nisko, nawet niewiem czy mi sie obniżył.
Ja rozstępów nie mam po pierwszej ciąży teraz póki co tez nie. Ale juz mam skore strasznie napięta aż się swieci przy pępku. A polozna mi mowila ze dopiero 33tydz brzuch najmocniej wybija niby.
Ale w pierwszej ciąży tez brzuch mialam nisko, nawet niewiem czy mi sie obniżył.
Ja rozstępów nie mam po pierwszej ciąży teraz póki co tez nie. Ale juz mam skore strasznie napięta aż się swieci przy pępku. A polozna mi mowila ze dopiero 33tydz brzuch najmocniej wybija niby.
reklama
renia1321
ja dzisiaj kończę 33tydz... najważniejsze że już nie czuję Młodego tak bardzo nisko ale naczytałam się ostatnio o pozycjach ułatwiających dobre ułożenie dziecka i w ogóle do porodu i tak widzę że się sprawdza u mnie w drugą stronę jak się nie ruszam, z tyłkiem w górze leże to jest ok czyli jeszcze troszkę się tak pooszczędzam a od 37tyg zacznę te ich zalecenia- czyli chodzenie, wchodznie po schodach, wysoko kolana, takie siedzenie okrakiem na krześle itp