reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki <3<3<3

Bluelovi zwaze się rano i dam znac ;) . Tyle że Ty jesteś już na finiszu a u mnie 32 tydzien się zacznie dopiero.

reklama
Kitki ja juz mam 90 npa liczniku ;000 niedlugo postaram sie dodac zdjecia ;)) szczerze to wygladam jak mala swinka ;).

Ewe ok :)

A właśnie takie niedyskretne pytanie, którejś z Was powychodziły rozstępy?
Mi wyszły na piersiach po szpitalu kiedy mniej się smarowałam:( Moją mamę w dwóch ciążach ominęły a była starsza ode mnie, miałam nadzieję, że i mnie ominie ale niestety nie udało się. Oby się nie rozpędziły tylko za bardzo ;)

Mnie rozstepy minęły w pierwszej ciąży, teraz też nie mam. Ale każdego dnia jak się smaruję to sprawdzam, czy nigdzie mi nie wyskoczyły...

No ja póki co też nie mam, ale boję się że w koncu i tak wyjdą. Za to cellulit to jakaś masakra, nigdy nie miałam z nim jakiegos większego problemu a teraz... Matko nie rozbiorę się w tym roku na plaży

Bluelovi ja Cię dzielnie gonię bo już u mnie 19 kg na plusie :-D

Rozstępy mnie ominely w pierwszej ciąży, w tej do tej pory tez...
U mnie 11,5 kg na plusie, moze na 14 uda sie zatrzymać. A miało byc 12 :(

Wstawiam i mój bo też już nisko wydaje mi się, z resztą z Damianem też tak miałam i to wcześniej więc może taka budowa po prostu, sorrki za rogardiasz :p

Załączniki

• 12695722_1336286349730131_2041858487_n.jpg
    12695722_1336286349730131_2041858487_n.jpg
    52,6 KB · Wyświetleń: 95
  • 12695834_1336286339730132_1157978361_n.jpg
    12695834_1336286339730132_1157978361_n.jpg
    57,6 KB · Wyświetleń: 102
Renia ja tez mam nisko. Jak siedzę to musze brzuch miedzy nogi bo inaczej maluchy strasznie kopią :p
Ale w pierwszej ciąży tez brzuch mialam nisko, nawet niewiem czy mi sie obniżył.

Ja rozstępów nie mam po pierwszej ciąży teraz póki co tez nie. Ale juz mam skore strasznie napięta aż się swieci przy pępku. A polozna mi mowila ze dopiero 33tydz brzuch najmocniej wybija niby.

reklama
ja dzisiaj kończę 33tydz... najważniejsze że już nie czuję Młodego tak bardzo nisko ale naczytałam się ostatnio o pozycjach ułatwiających dobre ułożenie dziecka i w ogóle do porodu i tak widzę że się sprawdza u mnie w drugą stronę :D jak się nie ruszam, z tyłkiem w górze leże to jest ok czyli jeszcze troszkę się tak pooszczędzam a od 37tyg zacznę te ich zalecenia- czyli chodzenie, wchodznie po schodach, wysoko kolana, takie siedzenie okrakiem na krześle itp

Do góry