reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki <3<3<3

Polianna - ja mam taka sama wage wzrost 172 ale mam wrazenie ze Ty szczuplej wygladasz. Moze to dlatego ze ja mam troche lat wiecej.

Dziewczynki piekne macie brzuszki☺. Moj tez troszke nizej niz np. u polianny

reklama
Aluniawidz - to po prostu ustawienie się pod światło gdy słonce świeciło, aparat lustrzanka (żaden profesjonalny) i manualne ustawienie parametrów. No i mąż,którego trzeba było nauczyć jak ma cyknąć fotę ;)
Ja się zajmowałam fotografią więc pewnie mi łatwiej.
Mówię Wam kobitki, że ja od 2 dni brzuch po ziemi ciągnę (jak siedzę to opiera się na nogach). Młoda sie pewnie obniżyła.

Ale duzo zdjec ;)

Poliana bardzo apetyczny masz ten brzuszek :))

Schauma my na tym samym etapie a ty taka chudzienka jestes i brzuszek zgrabny :000

Martita tb tylko brzuszek rosnie piekny i bez rozstepow :)

Polianna pamiętam że w pierwszej ciąży to mi się obniżył brzuch w ciągu jednej nocy więc wierzę, że w ciągu tygodnia mógł się dużo zmienić.

Ja w pierwszej ciąży przytyłam 12 kg, ale po porodzie zeszło mi tylko 5 kg a z resztą musiałam się męczyć i 5 kg zgubiłam a 2 zostały. Cały czas karmiłam piersią więc nie chciałam jakiś diet restrykcyjnych stosować, więc raczej na ćwiczenia stawiałam. A jak skończyłam karmić to od razu zaszłam w ciażę no i już mi się nie udało powrócić do wagi sprzed pierwszej ciąży.Teraz ważę 74 kg (zaczynałam z 64kg przy wzroście 171cm) i raczej na +12 nie ma szans się skończyć.

polianna ale piękne zdjęcie! przepięknie wyglądasz, wogóle nie widac tych kilogramów naprawdę :)

schauma jej, Ty tez masz taki malutki brzuszek, ślicznie! :)

Martita ale zgrabnie! :) bardzo ladnie :)

Z wagą to się nie przejmujcie :D (przynamniej ja się cieszę na te 9-10kg) dlatego, że przy pierwszej córce przytyłam 25kg. Zaczęłam od 63kg skończyłam blisko 90 :o
O dziwo niedługo po porodzie miałam tylko kilka kilogramów na plusie.
Przy Lilce przytyłam ok 19-20kg, chwile po porodzie byłam chudsza niż przed.

reklama
Ale piękne brzusie, u żadnej nie widzę rozstępów.
Polianna ja tez czuje moje maluch na kolanach, mocno napierają. Dzisiaj wlasnie mowila ze jak tak mocno czuje to jak leze to z pupa u góry żeby troche odciążyć.
Martita a drugie imię gdzie robisz? ;)

Do góry