reklama
polianna
Fanka BB :)
Aluniawidz - to po prostu ustawienie się pod światło gdy słonce świeciło, aparat lustrzanka (żaden profesjonalny) i manualne ustawienie parametrów. No i mąż,którego trzeba było nauczyć jak ma cyknąć fotę
Ja się zajmowałam fotografią więc pewnie mi łatwiej.
Mówię Wam kobitki, że ja od 2 dni brzuch po ziemi ciągnę (jak siedzę to opiera się na nogach). Młoda sie pewnie obniżyła.
Ja się zajmowałam fotografią więc pewnie mi łatwiej.
Mówię Wam kobitki, że ja od 2 dni brzuch po ziemi ciągnę (jak siedzę to opiera się na nogach). Młoda sie pewnie obniżyła.
Polianna pamiętam że w pierwszej ciąży to mi się obniżył brzuch w ciągu jednej nocy więc wierzę, że w ciągu tygodnia mógł się dużo zmienić.
Ja w pierwszej ciąży przytyłam 12 kg, ale po porodzie zeszło mi tylko 5 kg a z resztą musiałam się męczyć i 5 kg zgubiłam a 2 zostały. Cały czas karmiłam piersią więc nie chciałam jakiś diet restrykcyjnych stosować, więc raczej na ćwiczenia stawiałam. A jak skończyłam karmić to od razu zaszłam w ciażę no i już mi się nie udało powrócić do wagi sprzed pierwszej ciąży.Teraz ważę 74 kg (zaczynałam z 64kg przy wzroście 171cm) i raczej na +12 nie ma szans się skończyć.
Ja w pierwszej ciąży przytyłam 12 kg, ale po porodzie zeszło mi tylko 5 kg a z resztą musiałam się męczyć i 5 kg zgubiłam a 2 zostały. Cały czas karmiłam piersią więc nie chciałam jakiś diet restrykcyjnych stosować, więc raczej na ćwiczenia stawiałam. A jak skończyłam karmić to od razu zaszłam w ciażę no i już mi się nie udało powrócić do wagi sprzed pierwszej ciąży.Teraz ważę 74 kg (zaczynałam z 64kg przy wzroście 171cm) i raczej na +12 nie ma szans się skończyć.
Lusinda890
Ale macie zgrabne brzuszki piękne.
polianna
Z wagą to się nie przejmujcie (przynamniej ja się cieszę na te 9-10kg) dlatego, że przy pierwszej córce przytyłam 25kg. Zaczęłam od 63kg skończyłam blisko 90
O dziwo niedługo po porodzie miałam tylko kilka kilogramów na plusie.
Przy Lilce przytyłam ok 19-20kg, chwile po porodzie byłam chudsza niż przed.
O dziwo niedługo po porodzie miałam tylko kilka kilogramów na plusie.
Przy Lilce przytyłam ok 19-20kg, chwile po porodzie byłam chudsza niż przed.
klaudynaaa
Piękne brzuszki
reklama
ania12344
Ale piękne brzusie, u żadnej nie widzę rozstępów.
Polianna ja tez czuje moje maluch na kolanach, mocno napierają. Dzisiaj wlasnie mowila ze jak tak mocno czuje to jak leze to z pupa u góry żeby troche odciążyć.
Martita a drugie imię gdzie robisz?
Polianna ja tez czuje moje maluch na kolanach, mocno napierają. Dzisiaj wlasnie mowila ze jak tak mocno czuje to jak leze to z pupa u góry żeby troche odciążyć.
Martita a drugie imię gdzie robisz?