reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki <3<3<3

ja mam póki co 10 kg na plusie, w nast tyg wstawię swoje zdjęcie :)
f2w3dqk3el1yaeg0.png

reklama
Marzenka mi właśnie biodra się rozeszły i uda mam bardzo masywne. Ja od ostatniej wizyty przytyłam aż 3 kg ale nie wiem dlaczego aż tyle. Musze zmuszać się do jedzenia a na wadze juz 8 kg do przodu. Lekarz się śmiał ze się utuczylam:p

Wszystkie macie śliczne brzuszki i juz takie duże. Jeszcze chwila i będziemy sie cieszyc naszymi maluszkami :)
ja juz tez mam oepek na wierzchu. Jutro dodam nasz domek bliźniak

Śliczne brzuszki macie dziewczynki :) Te nasze maluszki mają już sporo miejsca do fikania :D
Mój mąż kiedyś powiedział, że biodra nam się rozszerzają, bo dobry dom musi mieć solidne podstawy :D Ja te podstawy to mam solidne nie tylko w ciąży :D

Kiedys wyczytalam, ze poszerzanie w biodrach w ciazy to normalna sprawa, wszystko przez hormon zwany relaksyna :) wiec nie martwcie sie, po porodzie zejdziemy sie do pierwotnych rozmiarów :D

To i mój brzuszek dzis 28+4. I moje 18 kg na plusie. Chyba jestem rekordzistka. I na prawdę nie wiem skad ja tyle tyje. Nie jem po nocach ani żadnych fast foodow chipsów :( cos slodkiego zjem ale to np kawalek czekolady a nie cala.

Załączniki

• 20160121_161912.jpg
    20160121_161912.jpg
    933,9 KB · Wyświetleń: 75
  • 20160121_091405.jpg
    20160121_091405.jpg
    807,1 KB · Wyświetleń: 74
Klaudyna Aluniawdz Beata Renia Marzena Ania piekne i zgrabne brzuszki i mamusie oczywiście też. Przepraszam jeśli kogoś pominęłam.

reklama
Do góry