reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki <3<3<3

Martita ja biegałam ale krótkie dystanse po ok 5 km :) Przyzwyczaisz sie szybko mysle :) Ale i tak wole w domu Cardio bo więcej mięśni angażuje.
Ja mam ok 8-9 na plusie dokładnie nie wiem bo moja waga jest zepsuta ze 2kg więcej pokazuje niż u gina... to dokładnie na wizycie sprawdze. Za to ostatnio wpadła mi w ręce książeczka ciazy Damiana i tam 19 stycznia juz więcej ważyłam niż teraz :D a mogę porównywać bo z nim też termin mialam na 27.03 heh jeszcze biorąc pod uwagę ze wtedy w ogóle z 4 kg niższa waga startowałam to nieźle sobie szalałam :D i wtedy się wcale nie przejmowałam do 34 tyg +18 bylo :)

reklama
renia 1321 Renia to ty w te same celujesz daty ?
u mnie córka 17,05 .2004( poniedziałek)
syn 17,06.2013 (poniedziałek)
to teraz tez by wypadło 17 :D

Wagi to ja troszkę muszę zacząć pilnować bo boję się jak będzie z pozbyciem tych zbędnych kg później. Nie lubię ćwiczyć, jak już mam wybór to wolę iść pobiegać no ale z maluchem to chyba nie dam rady tak często jak przed ciążą...

A ja wlasnie jem macdonalda maz wrocil wczesniej i kupil po drodze ;00 eh ;)

Mikulinka nasze dzieci to bd aniolki ;)

Martita u mnie nie moze nie byc bo maz uwielbia i dzieci tez jedza a nawet jak przedemna schowa to znajde nie moge sie opanowac ;0

Ja na początku ciąży tak dużo przytyłam. Zaczynałam rzeczywiście z dość niską wagą - 52 kg. Ale przez ostatnie 2 miesiące przytyłam już tylko 2 kg :biggrin2:

U mnie corka 10.06 a syn 21.01 gdzies slyszalam ze dzieci rodza sie datami w sensie rodzenstwo ze jak pierwsze urodzi sie np.5 to drugie urodzi sie pozniej u mnie sie sprawdzilo a u was ?? ;)albo u waszych bliskich?

reklama
Do góry