reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki <3<3<3

U mnie z waga tez nie lepiej..widzę ze biodra juz sie rozeszły , i buzia robi sie obrzmiała :(..kochane zbliżamy sie do finału....a potem jak na funfele przystało czekamy na siebie i wspólnie w miare możliwości przy karmieniu zaczynamy zdrowa dietę ;)

reklama
Ja dziś postanowiłam, ze po porodzie oprócz powrotu do intensywniejszych cwiczen zaczynam biegac, ciekawe czy się uda bo ogolnie to nigdy nie lubiłam ;)

Ja dziś postanowiłam, ze po porodzie oprócz powrotu do intensywniejszych cwiczen zaczynam biegac, ciekawe czy się uda bo ogolnie to nigdy nie lubiłam ;)
no to już w drugiej części sobie w sumie odpowiedziałaś .....

ja wątpię żebym znalazła czas przy trojce dzieci ..... a wykonalne chyba
tym bardziej ze malzona nie ma większość czasu i będę musiała radzić sobie sama .A w domu jest 12 latka i 3 latek a za chwile będzie noworodek .....

Mikulinka cwiczyc tez nigdy nie lubiłam a przed ciaza ponad dwa lata cwiczylam z Chodakowska, kiedy przyszly pierwsze efekty to już nie potrafiłam przestać, wiec mam nadzieje, ze z bieganiem będzie tak samo ;)

bluelovi najlepszym sposobem na niejedzenie słodyczy jest nie kupowanie ich :) jak nie mam w domu to nie jem, a jak cos jest to i mi slinka cieknie ;)

Ja mam całą szafkę słodyczy w domu ale jakoś ostatnio nic z niej nie ubywa bo po czekoladzie zgagę dostaję taką że się odechciewa więcej jeść. Chociaż coś dobrego :)

reklama
No to ja bd miala 4 latke mega zazdrosnego 2 latka i noworodka takze jak martwicie sie czy sobie z jednym poradzicie to ja wam mowie jestescie na majorce dziewczyny :tak:
skąd ja to znam ... czas pokarze jak będzie ale lekko pewnie nie będziemy miały przy trójce co nie :D ?
czy możemy liczyć po cichu ze dzieci będą łaskawe ...

Do góry