reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki <3<3<3

Zeby nie bylo tak zgrabnie...moj w 22tc...spokojnie doganiam te dziewczyny z 25tyg ;)

Załączniki

• 1450606980387.jpg
    1450606980387.jpg
    12,6 KB · Wyświetleń: 93
  • 1450606998180.jpg
    1450606998180.jpg
    12,6 KB · Wyświetleń: 92
reklama
Ale macie te brzuszki:-D Super okrąglutkie :happy:
ja u teściów przez ten remont nie mam żadnego lustra, tylko takie małe w łazience w którym nie widzę się cała i może to i dobrze... Wczoraj byłam na zakupach i jak przymierzałam sukienki to okazało się że wyglądam jak mały hipopotam :oo: też się zastanawiam co będzie później bo nawet sobie słodycze przystopowałam a tu i tak wszystko rośnie :eek:

Dziewczyny uwielbiam patrzeć na nasze brzuszki. Widać że już ładnie wystartowały, to już druga połowa ciąży i teraz każdego dnia będzie widać różnicę. Cudowne macie te brzuszki :-) :)

Ja właśnie przymierzyłam sukienkę na święta, którą kupiłam sobie jakiś czas temu. I wyglądam w niej jak kaczka, ale się uśmiałam z siebie, jaką "piękną" mam figurę :laugh2:
Przytyłam już 10 kg! :baffled: (startowałam z wagą 52 kg, obecnie mam 62 kg).

Załączniki

• DSC_0013.JPG
    DSC_0013.JPG
    104 KB · Wyświetleń: 96
reklama
Do góry