reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki <3<3<3

dziewczyny super macie te brzuszki, i wszystkie marudzą, że ażżż tyle przytyły a nic nie widać po żadnej z Was...

mnie sie tez wydaje, ze mam duzy brzucho a każdy się dziwi, że to początek 6 m-ca i mówi, że niemożliwe:-D

reklama
Alunia ja mam 170 cm wzrostu.
Sweetka Masz rację nie ma co narzekać. Ważne że dzidziusie zdrowe i pięknie rosną. A po porodzie trzeba wziąć sprawy w swoje ręce.
Ja przy pierwszej córci w 3 miesiące zrzucilam wszystko Plus dodatkowe kg. Ważyłam 59. Jak poszłam na spotkanie wigilijne do pracy tak na chwilkę to mnie nikt mnie poznał :) I to nie chodzi o to że się odchudzalam tylko taki był mlyn: karmienie piersią, kolki, wszystko nowe.

Brzuszki to między nami są faktycznie różne :-) i takie malutkie i już dosyć zauważalne:-D Pocieszające jest to że nie tylko mój tak szybko rośnie.
Aktualizacja brzuszka +3 kg w ciągu miesiąca (łącznie + 6 kg)

Załączniki

• 20151212_085046.jpg
    20151212_085046.jpg
    15,8 KB · Wyświetleń: 112
Śliczne te Wasze brzuszki. Naprawdę nie widać żanej nadwagi, chyba nikomu nie idą kilogramy w nogi i pupę, tylko wszystko w brzuszki.
Marzenka i Klaudynaa ja też przyłączam się do dużych brzucholków :-)

Marzenka ja mam kształt taki jak w pierwszej ciąży ale teraz o kilka razy większy :p
Ewe piękny brzuszek a kg na plusie nie widać! Ja mam 10kg na plusie też chcę się ograniczyć z jedzeniem ;-)
Jest nas więcej z większymi brzuszkami :-D ale i małe i duże są piękne :-D

reklama
Im większy brzusio tym lepiej ;)w końcu to nasza duma ...nie ukrywam ze fajnie mieć malutki zgrabniutki i po porodzie płaski brzuszek...mnie czeka oponka :( ale bycie w ciąży daje mi radość i dumę z mojego stanu :) wiec kochane ....głowy wysoko w gore i nie przejmować sie tez kg tylko czerpać radość z faktu ze nosimy w sobie nowe życie ..w końcu całe życie w ciąży sie nie chodzi :)!

Do góry