reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki <3<3<3

reklama
Klaudynka..w tej ciąży mam typowy okrąglutki brzuszek ..bardzo do przodu wypięty :)we wcześniejszych ciążach szerzej sie rozkładał moj brzuszek a ten obecny jest bardzo okrągły i duży !:)

A to mój brzuszek a raczej mega brzuch i 12 kg na plusie. Nie wiem czemu mój zaczyna się od piersi a kończy na spojeniu lonowym. Niektóre dziewczyny mają takie śliczne piłeczki czy to kwestia mięśni brzucha?

Załączniki

• 20151211_101354.jpg
    20151211_101354.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 94
Ewe..śliczny i już całkiem spory...ja myśle ze kształt brzuszka zależy od szerokości miednicy, ułożenia dziecka i predyspozycji...widać ze bardzo szczupła jestes wiec wszystko idzie do góry...i dobrze ..przynajmniej pupa ci nie rośnie tak jak u mnie ;)

A ja dziś dostałam komplement, mama kolegi Julci z przedszkola powiedziała mi, ze bardzo dobrze wyglądam w ciąży, ze w zyciu by nie powiedziała ze to 6 miesiac bo ona tak wygladala w 3 :-) mi się wydaje, ze mam dość spory brzuch ale chyba dość zgrabny, zresztą taki tez miałam z pierwsza corka, nie rozlany na boki tylko dość waski. Wiec nie ma co narzekac chyba...

Dziękuję dziewczyny. Podnioslyscie mnie na duchu. A co do wagi to zaczynałam od 64. A teraz aż strach się przyznać to już 76 :(
Nie wiem jak, nie wiem skad. W pierwszej ciąży bardzo dużo wody mi się zatrzymywalo.
Ale od wczoraj , tak jak Alunia, dokładnie patrzę na to co jem, ile posilkow w ciągu dnia i pije duzo więcej wody.

reklama
Ewe faktycznie masz taki wysoki brzuch, mój jest niżej. Takie uroki ciąży ;) a ile masz wzrostu?
Infini twój brzusio też już sliczniutki, taka mała piłeczka właśnie ;)

Do góry