reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki <3<3<3

U nas tez pierwsze dziecko nie bylo planowane, Julie urodzilam majac 25 lat i teraz z perspektywy czasu patrze, ze dla nas byl to idealny wiek.

reklama
ja też bardzo się cieszę, że życie za nas zdecydowało :) Teraz mam 27 i drugiego maluszka, tak więc z 3 też bym się zmieściła do 30, ale nie planujemy ;) Najpierw chcielibyśmy zmienić mieszkanie na większe, bo na razie mamy 2 pokoje, a docelowo chcemy mieć 4 i wtedy jak się "coś" przydarzy to będzie :)

Lusinda a to przebiłam Cię, ja z 28 grudnia ;)

my planowalismy najpierw kupno mieszkania i remont, jakieś podróże, szaleństwa i dziecko okolo 32, 33 lat. Toś się wprosił wcześniej i dzięki niemu czy też dla niego kupiliśmy dom, a nie mieszkanie. a pół roku trwały procedury, dokumenty podpisane, pozostało je odesłać... zrobiłam test i... totalna zmiana planów :D

Lusidna też tak myślę, ze tak jest lepiej :) jak chciałam i próbowaliśmy to poronilam 2 razy, jak się nie staraliśmy, nawet nam przez głowę myśl o dziecku nie przeszła to bach!!... ciąża. życia się jednak nie zaplanuje.

Ja chciałam mieć pierwsze tak do 27 ale nie było odpowiedniego kandydata. Jak się już pojawił i zdecydowaliśmy się na dziecko to się okazało że zrobić dzidziusia nie tak łatwo. Wkońcu sobie odpuściliśmy i postanowiliśmy zrobić wesele. Wszystko zostało zaklepane i okazało się że jestem w ciąży. No to teraz wszystko naraz w kwietniu rodzimy we wrześniu wesele. Ja mam 34 lata w tym roku i chciałabym ze względu na wiek nie czekać za długo na drugie. No ja 34 ale mój przyszły małżonek 6 lat młodszy ode mnie :-) :)

Ja pierwsze urodziłam w wieku 28 lat, a drugie będzie w wieku 32. Nigdy nie zakładałam żadnych przedziałów wiekowych. Wiedziałam że najpierw muszę skończyć studia, potem mieć prace i ślub. Mieszkanie kupiliśmy w międzyczasie. Ale z pierwszym ze zdawałam sobie sprawy ze to nie tak łatwo mieć dzidziusia, a z drugim ze jednak można za pierwszym razem:p

Dziewczyny ja tam mam skonczone 25 lat bo jestem ze stycznia ale nie planowaliśmy dziecka, odkładaliśmy w niedaleką przyszłość jeszcze rok dwa. Ale los nam zrobił psikusa i będzie mały Krzyś. Mąż zwlekał że za wcześnie ze dom, stabilność finansowa, ale teraz mam wrażenie że oszalał na punkcie syna bo juz by chciał żebym była po porodzie, zeby maluszek był z nami a tu jeszcze 7 tygodni, chyba zwariuje przez ten czas. Teraz to i ja jestem przeszczęśliwa..:) także czekamy :)

reklama
Ja pierwsze dziecko urodziłam w wieku 22 lat (było planowane, wcześnie u mnie ujawnił się instynkt macierzyński) teraz mam 29 lat, tzn. skończę za 9 dni;-) ;) czyli drugie przed 30tką.

Do góry