reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki <3<3<3

reklama
Ania50 u mnie ta sama sytuacja:) w tym roku kończę 27 lata. Dzidzia miała być za jakis rok bo wtedy zaplanowane wesele no ale jakoś nie usmiechalo mi się czekać 2 lat więc zmieniliśmy kolejność:) chciałam do 30 się wyrobić z rodzeniem dzieci no ale już wiem że nie zdążę:)

No wpadki malzenskie to sa na topie chyba bo i u nas taka :) jak nie bylismy malzenstwem to dwojka maluchow planowana i miala byc basta :) wzielismy slub i za niecaly rok ciaza :)

No to mam nadzieję że po ślubie też nam się jakaś wpadka przydarzy :) bo tak to pewnie poczekamy aż maly skończy 2 lata, tyle że to decyzja nie moja tylko.narzeczonego. bo ja to bym nie chciała tyle czekać:)

Milka ja też prawie na koniec roku :) 29 listopad

Ja również planowałam pierwsze dziecko przed 30-stką, ale starania "trochę" czasu nam zabrały i dzidziuś urodzi się jak mam 31 lat, więc z małym poślizgiem... ;-)
Cud że wogóle się udało :-)

reklama
Hehe ja tez kończę 27 w czerwcu :) pierwsze dziecko urodziłam dwa tygodnie przed 24 urodzinami, a teraz wypada jakieś dwa miesiące przed 27 hehe :) i powiem szczerze, że nie planowaliśmy pierwszego dzidziusia tak szybko, ale życie za nas pomyślało i musieliśmy troszke przyspieszyć z planami założenia rodzinki :)

Do góry