reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasza Waga

A u mnie 112 cm :szok: a waze sie jutro ... no nie wiem...:baffled: trzy tygodnie temu 13 na plusie i 105 cm...brzunio rosnie w zastraszajacym tempie wiec nie mam sie co ludzic ze waga stoi w miejscu:-D:laugh2::-);-):tak:

reklama
No i watpliwosci rozwiane 16 kilo na plusik...20 przekrocze na bank ...ufff

Ja mam okolo 13-14 na plus, ale sama nie moge dokladnie stwierdzic, bo moja waga jest troche smieszna. Np. przed chwila poszlam sie zwazyc i bylo 67.6 kg, potem zrobilam siusiu i jeszcze raz stanelam na wadze i pokazalo juz tylko 66.8 kg, heheh. Mowiac brzydko wysikalam prawie kilogram moczu :szok: :-D ...czy to nie dziwne, chyba mnie ta waga oszukuje :tak: wiec dziewczyny, te nasze domowe wagi to pokazuja tylko orientacyjnie, dokladnie to lepiej u lekarza na tej samej wadze od poczatku.

Mam tak samo jak Ty Luka013 :-) 34 tydzien i + 18 kg, myslalam ze jak bede tyć w tym tempie co zaczełam w II trymestrze, to po przeliczeniu mi wyszło ze dojde lekko do 25 kg ! no ale jakims dziwnym trafem od 3 tygodni jakby mi sie waga zatrzymała.. a moze sie zepuła ??? :-D

reklama
Anni no to idziemy leb w leb :)))
Mam nadzieje ze wygrasz hahahahahah ( ale malpa ze mnie ) hihihi
Oczywiscie zartuje...
Na pewno mnie nie pobijesz bo ja startowalam z waga 75 kilo!!!Wzrost 166cm wiec zeden szczuplaczek ze mnie nie byl ale ja taka ubita raczej bo jak slub bralam 2 lata temu to 66 kilo i rozmiar 38 (male)
Latwo sobie teraz policzyc ze waze juz ......91 kilo tyule co moj mezus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Uwolnic orke!!!

Do góry