reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasza Waga

Dziewczyny, nie ma co sie martic-to przeciez normalne ze sie tyje w ciazy :-) a szczegolnie w ostatnim trymestrze, takze nie szukajmy na sile chorob. Wszystko jest dobrze. Moja siostra mi ostatnio uswiadomila, ze po porodzie bardzo szybko wraca sie do normy, bo ma sie darmowa silownie-bujanie dzidzi co 2-3 godziny przez 30 minut :-) no i w zasadzie bieganie dookola caly czas tez zabiera sporo energii, a jak juz dziecko zasnie to zamiast jesc czlowiek tez kladzie sie spac, zeby troche odpoczac...no i budzi sie za 2 godziny razem z placzem dziecka, wiec nie ma czasu na jedzenie :-) takze wszystkie bedziemy jak modelki po pierwszym miesiacu :-)

reklama
Monika jeśli mierzysz ciśnienie i jest ok. to nie ma powodów do zmartwienia. Ja tak jak pisałam zrzucam te nagłe skoki na alergię, ale kto wie co może jeszcze być ich powodem..
Powiem ci tylko że jak poprzednim razem tak mi przybyło 3 kiloski w ciągu 5 dni to równie szybko potem o 2 kilo w ciągu tygodnia spadło. Moja ginka każe nie zwracać na takie rzeczy specjalnie uwagi jeśli z ciśnieniem wszystko ok.:tak:
Napisz jutro co twój gin o tym sądzi.

popieram szopkę! nam też się zdarzyło przytyć kilkakrotnie 2-3kg w ciągu tyg. ale że mamy remont mieszkania i jestem na dość wysokich obrotach, to pod koniec tyg. waga o jakieś 2 kg mi spada :-) wszystko jest u mnie ok, więc pewnie takie przyrosty i pewne spadki to norma:-D a z tą "domową siłownią" to ponoć faktycznie prawda! a jeszcze jak się karmi piersią!

To ja miałam 125 cm w pępku jakiś czas temu, a po przymusowym "odchudzie" 3,5 kg spadło mi na 118 cm. A może brzuch mi się już obniżył?:szok:

reklama
Do góry