reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasza waga

Ja w ciągu trzech tygodni przytyłam tylko 0,5 kg, czyli na + mam 8 kg :-D:laugh2: A myślałam, że po moim ostatnim obżarstwie przybędzie mi zdecydowanie więcej ;-):baffled:

reklama
A ja Wam powiem, że nasza rosnąca waga niejednokrotnie spędza nam sen z powiek, ale moja znajoma urodziła w czerwcu synka, przytyła przez ten czas bagatela 30kg!!!!!!!!!
No i ostatnio ją spotkałam i właśnie mi oświadczyła, że te 30 kg ma już za sobą i waży dokładnie tyle ile przed ciążą. Więc da się. :tak:
Jeszcze jedna ważna informacja - kumpela nie karmiła małego piersią

Aph to normalne:tak:u mnie też stoi w miejscu, z Natalką też w 34,35 i 36t miałam ciągle taką samą wagę a Martusia urosła od ostatniego usg 3tyg temu z 1800 do 2600:tak:

Lorien moja koleżanka też tyle przytyła ale niestety zostało jej z 10kg, rodziła 2lata temu.

Na ostatniej wizycie u gina spotkałam pewną kobietkę, która jest w 14 tc - drugiej ciąży. W pierwszej przytyła coś koło 30 kg, a teraz wygląda jak modelka :szok::tak: Byłam w wielkim szoku jak to usłyszałam. Wiec zgadza się, można schudnąć i wyglądać superancko po urodzeniu dziecka. Także dziewczyny nie przejmujćie się wagą ;-)

Ja choćbym bardzo chciała to i tak nie przytyję za dużo. Po prostu nigdy nie miałam skłonności do tycia :no:

reklama
Monika to Ci zazdroszczę,że nie masz skłonności i skąd ta buźka :no: u Ciebie;-)Ja nie wiem czy udałoby mi się zgubić wszystkie 30kg, dla mnie zdecydowanie za dużo, 20 to maks. Chyba,że po prostu duża część z tych kilogramów to zatrzymana woda to też inaczej bo to się traci od razu po porodzie co innego sam tłuszczyk...

Do góry