reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasza waga

reklama
Prawdę mówiąc to nie wiem ile i gdzie przytyłam. myślę, że nie jest źle:tak:
wcoraj jednak teściowa przyszła zapytała \bartosza czy bardzo przytyłam:baffled: :wściekła/y: całe szczeście, że mnie nie zapytała, bo ja uważam przybranie na masie w czasie ciązy jako sprawe drugorzedną i pewnie wypaliłabym, że nie biorę udziału w konkursie Miss Anoreksja:wściekła/y: :wściekła/y:
nie wiem jak dla was ale dla mnie takie pytania są po prostu nie na miejscu.:unibrow:

Wiecie co dziewczyny, ja już przestałam liczyć te kilogramy, wiem na pewno że ponad 20 mi przybyło ale już się tym nie przejmuję.:tak: Dzisiaj ok. południa kuzynka mojego męża urodziła córeczkę!!! Ale jej zazdroszczę że ma to już za sobą a Oliver mówi że też już by chciał być Tatusiem:-D. Urodziła przez cesarkę więc jej nie zazdroszczę najbliższych tygodni.:no:

Nie wiem dlaczego nie mogę go załączyć normalnie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Aż się wku..... z samego rana, bo próbowałam chyba z 20 razy i niemożna :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Faktycznie się nie da ale to nie twoja wina a chyba nie za bradzo się tu da zapodać....Lepiej w pasku adresu wkleić ten adres.

reklama
Do góry