reklama
meggi9.11
Fanka BB :)
cynamonko mi tez odkłada sie cellulit na udach(szczególnie okolice kretarzy a teraz nawet i przód uda ) ale tłumacze to sobie zaburzeniem krążenia, bo macica coraz większa naciska na naczynia i jak ta biedna limfa ma odpłynąć.....a tak lubliłam zawsze swoje nogi mimo iz nie były jakies nadzwyczaj chude a raczej umięśnione....i tak sobie mysle ze po urodzeniu z naszym wysiłkiem powinno wrócic do normy, a jak sie postaramy to i całkiem.....moze seria jakis masaży wspomagających odpływ limfy(juz teraz mecze meza któryy zajmuje sie masazami)??nawet juz teraz pod prysznicem mozna gąbka masowac od dołu do góry, czy kremujac sie/oliwkujac + jakies lekkie cwiczonak na pupe i uda....powinno byc lepiej...wiec głowa do góry, bo nie jestes odosobniona z tym cellulitem....a ja mam juz 11 kg do przodu- niezle, nie?
LAski na ten celulit na to na spacer zapraszam a ppotem prosze zjecs pol platonki malin i tak przez tydzien jesli sie nie zmiejszy to rekalamacje uwzgledniam w lodzi..hihihihi Meggi limfa jak limfa to chyab bardziej chodzi o tzw."zatrzymanie wody" czyli nerki z powodu hormonow inaczej pracuja... milosc i jeszce milosci nam trzeba ja sie wsiekam na mojego ptysia mimo faktu nic nie zawinil jak mnie dotyka to mnie podnieca nawet jak galszcze po buzi a ja teraz nie moge i zaczynam plakac z bezradnosci... wrrrry
To Ty jeszce w gory chodzilas...Kobieto dziecko bedziesz miala silne jak dab podobno co mam robi w ciazy to potem tak bedzie postepowalo dziecko w zyciu.. az siei boje!! ja dzis leglam w wyrku po wczorajszym lataniu po miescie niestety zaczynam odczowac to ze brzuchol sie oposcil i tez zaczelam sie bac.. ale jak masz siel i co wazne ochote to czemu nie moja mama w 8m-cu ze mna odbierala wlsne M i opowiadala o wieszaniu fieranek malowaniu tapetowaniu i innych sprawach moze przez te opary kleju tak mi sie porobilo.... :
Goralka cudonie sie smiejesz mniam
Nineczko metr jakos tak strasznie dla mnie brzmi juz wole swoje 100cm hihihihihi my na razie nic wiecej nie przytylismy stoimy na 6+ a mama konczy wakcjie i nie bedzie nas mial kto smakolykami podkarmiac...ble
Nineczko metr jakos tak strasznie dla mnie brzmi juz wole swoje 100cm hihihihihi my na razie nic wiecej nie przytylismy stoimy na 6+ a mama konczy wakcjie i nie bedzie nas mial kto smakolykami podkarmiac...ble
Wiecie dziewczyny ja do tej pory się nie mierzyłam w pasie bo to róznie wygląda rano i wieczorem ale teraz to zrobiłam i jest 94 cm przy skończonym 28 tygodniu (hmmm to chyba nie dużo a mnie się wydawało że mam taką piłę ) a waga to 62 czyli 8,9 kg na +.
reklama
Podziel się: