reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasza waga

Oj LAski ale problemy..hihihihi moze zrobimy jakies wybory miss ciezarowek??
Pola nie przejmuj sie moje sie rozlaly pod pachy i nawet nie wiadomo jak je z tamtad zabrac..wiec uszka do gory u nas narazie +5kg dzis waga u ginia bez zmian..73kg pAs 100 biodra 100 cyce 100 wiec jestem prawie kwadratowa..... ;D
to tak na pocieszenie... ;D ;D ;D

reklama
;D

To żeby było wszystkim raźniej - 27w5d + 10 na plusie :mad: (obecnie 73 kg)
Pas - 105 cm ::)
Cycuchy jak baaaalony... Istny bar mleczny ;D
W biodrach się nie mierzę, bo ciężarnym nie można się stresowac >:D

Super ze wszystko w noranmie i dobrze sie czujemy....to chyba najwazniejsze Mama sie ze mnie smieje bo milion problemow do okola a ja i tak nadal potrafie chodzic i glupkowato chichrac pod nosem.... ;D :laugh: :laugh:

Witajcie, troche mnie nie było, to przez małe remonty nie mieliśmy internetu bo komp był przeniesiony do innego pokoju.

U mnie 7kg+, brzuch 90, biodra 93, piersi 90 ;), a najlepsze jest to że mierzyłam sobie te wymiary przed chwilką metrem budowlanym, bo akurat był pod ręką :p, a krawieckiego nie mam.

reklama
Do góry