reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasza waga

reklama
łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Emilko - masz w końcówce ciąży wagę z początku ???
ehhh od kilku tygodni w zasadzie nie przybylo mi nic...tyje pol kilograma, chudne pol, tyje pol kilograma chudne pol i tak w kolko..wiec waga generalnie caly czas oscyluje wokol 73 kg (czyli 13kg na plusie od poczatku ciąży) dzidzia rośnie, brzuch tez a waga mniej wiecej na tym samym poziomie...nawet moj mąz zauważył ze nie mam juz dupci tej fajnej (bo ja przed ciążą byłam koscista paskudnie i tyłka nie posiadałam:-() co jak co ale dupcia mogła mi zostac:-( ciekawe czy piersi tez po ciąży strace:-(

U mnie przyrost 18,5 kg, ważę 84 kg. W pasie mam obwód 104 cm. Tak jak gdzieś pisałam w tym miesiącu przyrost zerowy i obwód w pasie bez zmian. Po chorobie zapadły mi się cycki (ciekawe czy się będą nadawać do karmienia :crazy:) i tyłek(jedno dobre).

...nawet moj mąz zauważył ze nie mam juz dupci tej fajnej (bo ja przed ciążą byłam koscista paskudnie i tyłka nie posiadałam:-() co jak co ale dupcia mogła mi zostac:-( ciekawe czy piersi tez po ciąży strace:-(

Ja też straciłam tą fajną kościstą dupcię :dry: i też bym się cieszyła jakby dupcia zechciała zostać taka jak jest teraz :tak:
A mój mężulek to jest zadowolony że ona w końcu urosła. Nawet ostatnio powiedział że jest bardziej seksi hihi :confused:
Ja bym chyba nie chciała żeby piersi mi zostały duże "D" :no:
Chyba troche za duże...

u mnie na +18 załamka. W pępku 114 cm szok
daga nie pierdziel głupot, tyle Ci powiem. Później razem będziemy się odchudzać. Najważniejsze żeby dzidziuś był zdrowy, fajny i okrąglutki.
Dzisiaj powiedziałam mamie jak to z moją wagą się zatrzymało i wiecie co... to był błąd!!! Teraz z moim mężem mają cel DOKARMIAĆ MNIE!!! Ale sobie narobiłam :-D. Czuję się jak anorektyczka na odwyku :szok:

hahaha no mnie tez dokarmiaja bo to "niemozliwe ze ja nie tyje" ...i ledwo chodze tyle jem...
ja bym chciala zeby mi zostalo pare kraglosci bo bylam jak suchy szkielet...niby mąż właśnie taką suchą mnie wziął ale ewidentnie podobała mu sie moja zaokrąglona dupcia i powiększony biust...no i mi tez sie to podoba!!!! zrozumie ten kto kiedykolwiek był suchym paskudnym szkieletem...

Dziewczyny podziwiam was. Ja wagi unikam jak ognia bo w lustrze wystarczajaco duzo widze:wściekła/y:. Nie wiem jakim cudem uda mi sie to zrzucic do sierpnia:-(. Nie mowiac nawet o rozstepach:-(

reklama
a czemu tak akurat do sierpnia? ;>

ja też będę miała cop zrzucać.... ale mogłaby mi zostać okrągła pupa i piersi - jak byłam chudsza to byłam płaska z przodu i z tyłu :dry:

Do góry